Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Stevige arrestatie na diefstal bij Melis Transport

De gewelddadige arrestatie die dinsdag plaatsvond in Arnhem gebeurde nadat drie personen een diefstal hadden gepleegd op het terrein van het afgebrande Melis Transport in Duiven. Dat meldt Gelrenieuws.nl.

Iemand zag dinsdag drie personen door de hekken bij het terrein van Melis Transport lopen. Hij belde direct de politie. De melder zag hoe de personen ijzer in hun auto laadden en weg reden. Hij gaf het kenteken van de auto door en meldde welke kant ze op vluchtten.

De politie achtervolgde het drietal over de A12 en door Duiven, Velp en Arnhem. Na diverse stoptekens die werden genegeerd reed de politie de vluchtauto klem. Bij de arrestatie trad de politie stevig op met de wapenstok. Er is veel ophef ontstaan over het optreden van de politie, zo schrijft Gelrenieuws. Zo vragen mensen zich af of de politie niet te hard heeft opgetreden en de verdachte te vaak en te hard heeft geslagen met zijn wapenstok. De politie zegt hierover dat het allemaal te voorkomen was geweest als de bestuurder normaal gehoor had gegeven aan het stopteken dat de politie hem gegeven had en hij daarop was gestopt.

 

 

14 reacties op “VIDEO – Stevige arrestatie na diefstal bij Melis Transport

 • Connie

  Zo n 12 keer meppen met die stok vind IK niet normaal !!!!!

  1. Koen

   Zoals in het artikel ook staat was dit te voorkomen geweest als ze hadden mee gewerkt bij de arrestatie. Wie niet horen wil, moet maar voelen!

  2. dave

   dingen meenemen dat is niet normaal ! knuppelen die gasten !

  3. Manus

   Daar heb je helemaal gelijk in Connie. Ze hadden 25× met die wapenstok moeten slaan. Dat tuig moet van andermans spullen afblijven en als ze dan betrapt worden gewoon stoppen, uit de auto stappen en naar de Hermandad luisteren.
   De politie moet veel harder op mogen treden en meer bevoegdheden krijgen, zodat men weer ontzag voor de politie krijgt in plaats van medelijden met dat gajes, dat hun handen niet van andermans spullen af kan houden.

 • Arjan

  Klasse politie. Treed maar hard op. Ontzag voor politiemensen moet weer terug.

 • J koning

  Moet je maar van ander mans spullen Afblijven

 • Ruud

  12 keer meppen is niet normaal : praat het stelen ook nog even goed ……
  Wederom een : eigen schuld , dikke bult .

 • Rein

  Je mot met je poten van ander mans spul afblijven. Wees blij dat t de wapenstok is. Ze moesten ze de kogel geven.

 • Robin

  Ik vind het opnemen voor het “slachtoffer” in deze getuigen van het geen respect hebben voor de politie en je medemens. Gewoon luisteren naar de politie en idd afblijven van andermans spullen. Dan was dit sowieso niet gebeurd.

 • han

  Nog iets meer klsppen en harder is beter

 • Gewoon uitstappen en er was niets gebeurd… Hoe zou je er over denken als ze aan je eigen bezittingen zaten en ze daarna de politie of jouzelf de gek aan zouden steken. Gewoon met je tengels van andermans spullen afblijven en gehoor geven aan de instanties als je daartoe opgeroepen word. Wie niet horen wil moet voelen

 • Stuur dit team naar ede

 • Pierre

  Ja nu beginnen ze weer te zeuren dat de politie te hard optreed maar als er van hun zelf iets gestolen word schreeuwen ze moord en brand dat de politie niets doet!
  Krijgen we nu weer een stille tocht?
  Arjan heeft gelijk het ontzag en respect voor de wetsdienaars moet terug en dat krijg je alleen als je doeltreffend optreed zeker als er geen gehoor word gegeven of grote bekken bij een aanhouding of controle.

 • Marco

  In dit soort gevallen treedt de politie niet hard genoeg op.
  Hadden ze direct maar moeten luisteren/reageren op stop-teken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer