VIDEO - Thermo King’s Professor Kool geeft les in efficiënt koelen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Thermo King’s Professor Kool geeft les in efficiënt koelen

Thermo King, fabrikant van temperatuurbeheersystemen voor diverse toepassingen binnen de transportsector  heeft een reeks educatieve video’s met ‘best practices’ uitgebracht, zodat de klanten op de hoogte blijven van de technologische innovaties en hun bedrijfsprocessen kunnen verbeteren.

In de reeks video’s, bovenstaande is er slechts eentje van, deelt de mascotte van de Thermo King’s Best Practice video’s, Professor Kool, zijn uitgebreide kennis in een compact formaat, en helpt zo klanten van Thermo King de beginselen van koeling beter te begrijpen en hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.

“De wetenschap inzake koeltransport boekt vooruitgang. Het ontdekken en gebruiken van huidige en opkomende technologieën is vandaag de dag essentieel”, aldus Erika Smets, hoofd marketingcommunicatie bij Thermo King. “Ons doel bij Thermo King is om echte samenwerkingsverbanden te hebben met wagenparkbeheerders en chauffeurs door hun behoeften te kennen en hen oplossingen te bieden die hun bedrijfsprocessen verbeteren, efficiëntie vergroten en hen operationele besparingen opleveren. De uitbreiding van de Professor Kool-reeks educatieve video’s is een onderdeel van deze opdracht.”

De videoserie biedt onder meer vakkennis over het behouden van een goede luchtstroom, temperatuurinstellingen, de beginselen van laden en lossen en preventief onderhoud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer