Vijf aanhoudingen in drugsonderzoek • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Vijf aanhoudingen in drugsonderzoek

In het kader van een onderzoek naar het aantreffen van cocaine in de haven van Antwerpen heeft een arrestatieteam, in samenwerking met de douane en de recherche van politie-eenheid Zeeland-West-Brabant, dinsdagmiddag om ongeveer 15.00 uur vijf aanhoudingen verricht bij een bedrijf aan de Industrieweg in Sint Philipsland.

cocaineIn een container zijn honderden kilo’s cocaine aangetroffen door de politie. Deze zijn in beslag genomen. Naar aanleiding van deze vondst zijn vijf verdachten aangehouden. Ook zijn twee vrachtwagens, drie personenauto’s en een groot geldbedrag in beslag genomen.

Er zijn dinsdag doorzoekingen gedaan in de loods in Sint Philipsland waar de verdachten zijn aangehouden, maar ook in een woning in diezelfde plaats. Ook in woningen in Mijdrecht, Baarn en Steenbergen worden doorzoekingen gedaan. Het is op dit moment nog niet bekend of daar ook iets  gevonden is dat relevant is voor het onderzoek.

De aangehouden verdachten betreffen een man van 78 jaar oud uit Baarn, een man van 50 uit Mijdrecht, een vrouw van 44 jaar oud uit Steenbergen, een 49-jarige man uit Zwanenburg en een 25-jarige man uit Sliedrecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer