Ga naar hoofdinhoud

Vlastuin Transport verhuist van Renswoude naar Ede

Vlastuin Transport is druk bezig met nieuwbouw in Ede. Het nieuwe pand aan de Bonnetstraat in Ede is eind volgend jaar klaar en dat betekent dat het transportbedrijf na ruim 35 jaar Renswoude verlaat. Dat melden diverse regionale kranten.

In Renswoude zit het familiebedrijf verdeeld over drie locaties. Henk Verhoef van G. Vlastuin Transport zegt in de Barneveldse Krant: “In Renswoude is het wat krap en onpraktisch geworden. Al langere tijd is de situatie niet optimaal. We hebben een opslaghal op de Groot Overeem, een terrein voor trailers aan De Hooge Hoek en een terrein voor onze trucks, werkplaats en de kantoren, aan de Barneveldsestraat. Dat is onpraktisch: we moeten steeds heen en weer rijden tussen de verschillende locaties.” Wanneer trucks van Vlastuin naar de A30 of A12 rijden, moeten ze altijd door het dorp. In de nieuwe situatie in Ede is de A30 veel makkelijker te bereiken.

Kort voor de kerstdagen zijn op de nieuwe locatie in Ede de voorbereidende werkzaamheden begonnen. “Het is de bedoeling dat in januari de schop de grond in gaat en we verwachten in november, december over te kunnen gaan”, aldus Verhoef.

Bron: Barneveldse Krant

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer