Ga naar hoofdinhoud

Van Vliet koopt zes nieuwe Iveco’s Stralis

Van Vliet Transport uit Vianen heeft onlangs een serie van zes nieuwe Iveco Stralis trekkers aan hun vloot toegevoegd. De trekkers, aangedreven door 420pk sterke 11-liter dieselmotoren, zullen door Van Vliet Transport voornamelijk ingezet worden voor nationale en internationale distributie activiteiten, voornamelijk vanuit standplaats Vianen. De witte Iveco cabines met de frisse groene huisstijl-strepen van Van Vliet zijn een opvallende verschijning op de weg geworden!

De jongste voertuigen in het wagenpark van Van Vliet Transport zijn zes stuks Iveco Stralis met de Hi-Way cabine waarin de chauffeurs alle ruimte tot hun beschikking hebben tijdens het werk en de rustmomenten. Aan boord zorgt een 420pk en 2000Nm sterke 11-liter dieselmotor (Hi-eSCR, zonder EGR), gekoppeld aan de nieuwe Hi-Tronix volautomatische versnellingsbak, voor de aandrijving.

De Iveco Stralis beschikt naast het Iveconnect navigatie en multimediasysteem met Driver Style Evaluation om het rijgedrag van de chauffeur te optimaliseren, tevens over GPS Predictive Drive. Door middel van GPS-data anticipeert het voertuig op naderende hellingen of afdalingen in de route. Door het vroegtijdig op- of terugschakelen of het in de vrijloop zetten van de automatische versnellingsbak wordt brandstof bespaard en hoeft er minder aanspraak gemaakt te worden op de remmen van de trekker en de trailer.

Van Vliet Transport beschikt over een wagenpark van ruim 100 trekkende eenheden. Het bedrijf streeft ernaar om het gehele wagenpark in 2018 nog te laten voldoen aan de Euro 6 emissienorm. Van Vliet verzorgt nationale en internationale transporten van doe-het-zelfproducten, disposables, pallet- en stukgoederen en producten voor de chemische en farmaceutische industrie. Naast transport beschikt Van Vliet over meerdere warehouses van totaal ruim 100.000 vierkante meter.

Lees binnenkort in TTM.nl alles over het wagenpark(beheer) van Van Vliet Transport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer