Volop acties bij Autec-VLT Automotive Equipment • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Volop acties bij Autec-VLT Automotive Equipment

Autec-VLT Automotive Equipment is als werkplaatsspecialist in hefbruggen, remmentest- en diagnosebanken, emissive- en wielservice-apparatuur ook dit jaar aanwezig op de Carrosserie Vakdagen Gorinchem. Op geselecteerde producten kan er zelfs geprofiteerd worden van speciale actieprijzen.

CVD Gorinchem Autec

Zo is er de Autec ASHDX serie rijbanen schaarhefbruggen, te gebruiken voor onderhoud aan zwaar materieel en leverbaar met hefvermogens van 20, 25 en 35 ton. Standaard zijn rijbaanlengtes beschikbaar van 9 t/m 11 meter, langere of kortere rijbaanlengtes zijn op aanvraag ook mogelijk. De hefbruggen kunnen als op- of inbouwversie geleverd worden en voldoen aan de laatste regelgeving (o.a. EN1493:2010) en RDW eisen. Deze zijn dus ook geschikt om gebruikt te worden als APK hefbrug. Optioneel leverbaar zijn onder andere een krikrail, hefbrugkrik, verlichting of een gegalvaniseerde uitvoering van de complete hefbrug.

De Autec ASHDX serie is ook leverbaar als TWIN schakeling: twee hefbruggen kunnen hierbij onafhankelijk van elkaar gebruikt worden of als gecombineerde hefbrug voor complete  (geladen) combivoertuigen. Dankzij de unieke constructie van de schaarbenen biedt deze hefbrug veel bewegingsvrijheid in combinatie met een zeer stevige constructie. Het speciale dempersysteem in de schaarbenen vangt krachten op die kunnen optreden bij ongelijke belading.

Voor meer informatie over de actieproducten kun u terecht op de stand van Autec-VLT.

Stand 219

www.autec.nl

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer