Ga naar hoofdinhoud

Volvo FM met LAG tankopbouw voor Kuster Olie

Paashuis Bedrijfswagens Doetinchem heeft onlangs de sleutels overhandigd van een nieuwe Volvo FM 370 6x2V met LAG tankopbouw aan Paul Kuster van Kuster Olie te Babberich.

Paul Kuster: “Voor de distributie van brandstoffen hebben wij gekozen voor een 3-asser van Volvo. Dit chassis is voorzien van een elektro/hydraulisch gestuurde naloopas waardoor het een zeer wendbare auto wordt. Het Driver De Luxe pakket en het innovatieve Volvo Dynamic Steering maken het voor de chauffeur een zeer aangename auto! Ook zijn we zeer tevreden over Volvo Trucks dealer Paashuis, zij leveren een uitstekende service en denken goed mee bij het specificeren van onze trucks.”

fm-370-6x2v-high-gestuurde-naloopas-kuster

Kuster Olie is een begrip in Oost Nederland en sinds begin 1970 actief in de oliebranche. Naast diverse brandstoffen levert Kuster Olie ook een groot assortiment smeermiddelen. In de beginjaren werd de landbouw, transport en particulier voorzien van petroleum, huisbrandolie, gasolie en dieselolie. Tegenwoordig zijn de activiteiten uitgebreid met het leveren van producten aan garages, industrie, grondverzet, bouw en een groot aantal (on)bemande tankstations. De Tankpas van Kuster Olie wordt geaccepteerd bij 50 tankstations door heel Nederland en is veilig en betrouwbaar. Kuster Olie onderscheidt zich door creatieve en innovatieve activiteiten. Bijvoorbeeld een Groengas tankstation in Doetinchem, een LNG tankstation in Borculo en tankstations in de kleuren van voetbalclubs. Kuster Oil GmbH is reeds enkele jaren actief in Duitsland en bevoorraadt particulieren, bedrijven en eigen tankstations. Door de kleine organisatie, eigen transport en de uitgebreide opslag van smeermiddelen kan Kuster Olie snel en stipt leveren. De jarenlange ervaring en de persoonlijke benadering naar de klanten heeft ertoe geleid dat Kuster Olie snel gegroeid is tot één van de belangrijkste oliebedrijven in Oost-Gelderland.

Paashuis Bedrijfswagens, officieel distributeur van Volvo Trucks en Renault Trucks voor Oost Gelderland, levert voor iedere transportbehoefte een passende oplossing. Met vestigingen in Lichtenvoorde en Doetinchem beschikken zij over goed uitgeruste werkplaatsen met gekwalificeerd en enthousiast personeel, dat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staat. Zij bieden een totaalconcept, waarin naast het product ook de serviceconcepten een grote rol spelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer