Ga naar hoofdinhoud

Vredeveld Logistics aan de slag voor DSM

DSM, een global science-based company, brengt het interne vervoer voor locatie Emmen volledig onder bij Vredeveld Logistics uit Hoogersmilde.

vredeveld_dsmVredeveld Logistics is al jaren een bekende speler binnen de transportsector. De grootste bulkvervoerder van Noord-Nederland was al geruime tijd een belangrijke vervoerder voor DSM op het gebied van externe transporten. Directeur Mischa Vredeveld is daarom blij met de keuze van DSM om ook het interne transport bij Vredeveld onder te brengen. “Onze meerwaarde voor DSM uit zich vooral in onze lokale snelheid en betrokkenheid dit in combinatie met onze uitstekende performance. Wij zijn pas tevreden als DSM tevreden is.” Volgens directeur Vredeveld kun je met zo’n unique selling point enorme toegevoegde waarde bieden aan multinationals als DSM. “Tegenwoordig hoor je wel eens de term ontzorgen, maar die term is voor ons absoluut geen loos begrip. Wij doen waar we erg goed in zijn: snel, flexibel en foutloos transporteren en dat sluit precies aan bij de wensen van DSM.”

Het verschil met landelijke vervoerders wordt volgens Mischa Vredeveld doorgaans direct duidelijk bij calamiteiten. “Landelijk opererende vervoerders moeten bij calamiteiten transportwagens van ver laten overkomen en dat komt de snelheid van handelen niet bepaald ten goede. Onze bedrijfsvoering is zó flexibel ingericht dat wij voor DSM razendsnel kunnen schakelen, dit door ons brede netwerk van chauffeurs en materiaal gestationeerd in het noorden.”

De overeenkomst tussen DSM en Vredeveld Logistics is met ingang van 1 oktober 2016 ingegaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer