Waberer’s parkeert voor de kerst in Nederland • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Waberer’s parkeert voor de kerst in Nederland

Vorig jaar was het een weiland in Opglabbeek, dit keer heeft het Hongaarse Waberer’s een terrein in het Brabantse Eersel uitgekozen als parkeerplek voor de Kerst. Dat meldt de website 112vandaag.nl.

waberer'sEr staan inmiddels honderden trucks op het terrein. De chauffeurs worden naar per touringcar naar huis of misschien wel naar het eigen Waberer’s hotel gebracht voor de feestdagen. De trucks met de kerst in Nederland laten is volgens Waberer’s praktischer dan de trucks allemaal naar Hongarije te laten rijden. De meeste voertuigen worden daar helemaal niet ingezet.

In 2015 parkeerde Waberer’s een deel van haar vloot in een weiland bij Opglabbeek in België (rechts op de foto). Daar kwam toen veel kritiek op van vakbonden, maar uiteindelijk leverden intensieve controles geen bewijs op voor sociale fraude.

Bron: 112vandaag.nl

5 reacties op “Waberer’s parkeert voor de kerst in Nederland

 • Rob

  Nou niet om het een of ander maar opglabeek en div. Andere plaatsen staan ook vol en niet alleen wabbys

 • Henk

  Voor een overzicht van alle Wabby opvangplekken kun je hier terecht.

  http://www.wabererstema.hu/hazunk-taja/kijelolt-parkolok/

 • T Veerman

  De transport verziekers van West Europa mogen ook nog eens hun trucks hier parkeren.
  4000 trucks rijden er van dit bedrijf rond met mannen op de bok met lage lonen niet zo gek dat je dan al het werk naar je toe harkt.
  En daarmee wordt het Nederlandse internationale transport naar de Filistijnen geholpen met oneerlijke concurrentie.
  En die zaagsel koppen in Brussel die zonodig dit soort landen erbij wilden hebben beseften toen toch zeker wel dat deze landen totaal niet het niveau hadden en nog hebben van gelijke lonen en andere sociale gelijkenissen.
  Maar ze mogen wel rondrijden door heel Europa en het werk wegkapen overal,Hollandse transport firma,s zagen ook dit grote voordeel zie Wolter Koops bijv en vlagt uit en zet Polen op de bok.
  Transport Nederland zeg maar dank tegen deze stropdas leeghoofden in Brussel die jullie belangen in ieder geval niet vertegenwoordigen,geweldig he die EU.

 • Edwin

  Je bent als echte hollander een vreemde in je eigen land.En het transport wordt helemaal stuk gemaakt door zulke transport bedrijven die door schijnconstructies mensen aannemen voor een schijntje en de hollander kan naar het UWV gaan voor een uitkering. Vroeger werd er tegen de Hollandse trucker op gekeken want dat waren chauffeurs die geschoold waren en tegenwoordig gaat de Oostblokkers voor €50.00 naar het gemeentehuis omdat rijbewijs met ADR en code 95 op te halen zonder 1 minuut in de schoolbanken te hebben gezeten. En wij moeten 35 uur naar school om code 95 op je rijbewijs te hebben anders geen transport meer.

 • HANS

  edwin ,je heb gelijk ik ben dan wel van de oude garden ,maar ik bespeurden al in 1985 dat het al mis ging maar ag die paar buitenlanders maar het werden het er steeds meer ,veel bedrijven maken hun daar schuldig aan,maar ja in en voor al de grote in nederland die buitenlands vervoer deden ,zogenaamd anders kunnen we niets verdienen maar met die oost blokkers kan je wel geld verdienen zeggen ze ,want die zeuren niet al moeten ze 6 maanden weg blijven ,maar ja in brussel lopen leeg hoofden rond zonder ook maar weten wat er speelt in het vervoer ,die lui hebben nog nooit in transport gewerkt ,maar ja daar gaan we weer leve de vrije handel en prijzen dus, nette nederlandse chauffeurs diploma,s code 95 digikaart en dan naar uwv je uitkering halen ,je kan beter achter de vullis wagen lopen dan heb je nog meer geld ,MAAR pas maar op want straks lopen ook daar oostblokkers achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer