Ga naar hoofdinhoud

Wensink treedt toe tot Fleet Repair

FleetRepair, het landelijk dekkend netwerk van truckschadespecialisten, heeft opnieuw een nieuw lid verwelkomd. Dit is Wensink Automotive. Hiermee komt het totaal aantal leden op 14 en wordt de landelijke dekking verder verbeterd. Vorige week werd nog het dertiende bedrijf aangesloten, dit was Smeets Truckherstel in Haelen.

Wensink is volgens FleetRepair toegetreden vanwege de uitstekende organisatiegraad van FleetRepair. Het netwerk van truckschadeherstelbedrijven kent naar eigen zeggen een professionele uitstraling en geldt als een betrouwbaar kwaliteitslabel, zo vinden de toegetreden bedrijven. Verder is FleetRepair in staat de aangesloten bedrijven een goede backoffice te bieden. Hiermee is het netwerk een goed antwoord op stimulering van schades door verzekeraars. Bovendien heeft FleetRepair een steeds betere landelijke dekking. Het netwerk met truckschadeherstelbedrijven telt nu 14 aangesloten bedrijven in Nederland met in totaal 21 vestigingen verspreid door Nederland.

“Dit netwerk sluit exact aan bij de activiteiten van onze groep“, aldus Eric Wilbers, Operationeel Directeur bij Wensink Automotive. “FleetRepair biedt ons een toegevoegde waarde door sturing, uitstraling, klantontzorging en is een kwaliteitslabel. Kortom, alles waar wij voor staan.” Wensink Automotive heeft in totaal 34 vestigingen met bijna 800 medewerkers. De activiteiten van Wensink voor truckschadeherstel vinden plaats in Groningen en Apeldoorn. Trailerschadeherstel zoals RMO (rvs melktrailers) en veevoedertrailers van aluminium wordt gedaan in de Wensink vestiging van Doetinchem en de Truck en Trailer vestiging in Lochem. Het schadenetwerk van Wensink zal komend jaar worden uitgebreid met meerdere vestigingen om verdere invulling te geven aan specialisaties.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer