WhisperPower introduceert Genverter Scalino • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

WhisperPower introduceert Genverter Scalino

Tijdens Transport Compleet introduceert WhisperPower de Genverter Scalino generator. Dit model volgt op de zeer succesvolle Genverter Piccolo voor maritieme toepassingen.

Net als de grotere Genverter variabele toeren generatoren van WhisperPower heeft de Scalino geen vaste toeren dynamo op het vliegwiel. In plaats daarvan zit er direct achter de motor van de generator een speciaal door WhisperPower ontwikkelde permanent magneet dynamo gemonteerd. Dit maakt dat de Scalino de kleinste in zijn vermogensklasse is.

De Genverter bestaat uit twee delen: het motorgedeelte met de eerder vermelde permanent magneet dynamo voor de stroomopwekking en een elektronische regelkast, de PMG­module. Via deze module wordt de ‘ruwe’ stroom die opgewekt wordt door de permanent magneet dynamo, gestabiliseerd tot een zuivere sinusspanning.

De Scalino is een volledig gesloten oliegekoeld systeem. Een kleine compacte radiator verzorgt de koeling. Door de customised schokdempers in combinatie met de hoogwaardige geluidskast is de Scalino zeer stil en nagenoeg trillingvrij.

De Scalino wordt standaard voorzien van een aluminium gespoten geluidskast maar kan ook worden geleverd met een rvs kast voor montage onder of buiten op het voertuig.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer