Willems en Van Caem samen verder • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Willems en Van Caem samen verder

Willems Transport uit Rijkevoort heeft alle aandelen van Van Caem Transporten uit Waalwijk overgenomen. Beide bedrijven blijven onder de eigen identiteit bestaan. Van Caem Transporten heeft haar aandelen verkocht aan Holding Willems Transpor. De handelsnaam wijzigt in Holding Willems-Van Caem. De hernieuwde structuur treedt in werking per 2018.

De twee van oudsher familiebedrijven zochten beide een samenwerkingspartner met hetzelfde DNA, waarmee zij de groei en continuïteit van hun bedrijven in de toekomst konden garanderen. Het dienstenpakket van de twee transportbedrijven zal worden uitgebreid. Samen beschikken zij over 120 vrachtauto’s en 17.000m2 opslagruimte, geconditioneerd en droog.

Van Caem Transporten uit Waalwijk is een fullservice logistiek transportbedrijf gespecialiseerd in warehousing, transport en distributie in de Benelux. Willems Transport Rijkevoort richt zich als allround logistieke dienstverlener op (gekoeld) transport en de op- en overslag van levensmiddelen in de Benelux en het Ruhrgebied. Beide bedrijven kennen een rijke familiehistorie, waarvan inmiddels de derde generatie aan het roer staat.

Coert van Caem wordt commercieel directeur en Arie van Rijn (Willems Transport) wordt de nieuwe algemeen directeur van de holding. Van Rijn: “Uitwisseling van kennis, softwarepakketten, locatiemogelijkheden, ladingstromen en verbetering van de distributiedichtheid worden in de toekomst door deze samenwerking mogelijk. We bieden elkaar een kijkje in de keuken. Wij zochten een familiebedrijf met hetzelfde DNA dat met ons een samenwerking aan wilde gaan. Ook van Caem was zoekende. Deze samenwerking lijkt ons een prima oplossing om beide bedrijven toekomstproof te maken.”

Het personeel van Van Caem Transporten is vrijdagavond j.l. op de hoogte gebracht. Personeel van Willems Transport hoorde afgelopen zaterdagochtend over de samenwerking. Tijdens deze bijeenkomsten is extra benadrukt dat beide bedrijven onder hun eigen naam en identiteit blijven bestaan maar gezamenlijk voordelen zoeken in de samenwerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer