Ga naar hoofdinhoud

Wie wint de TLN Ondernemersprijs 2014?

Transport en Logistiek Nederland (TLN) heeft de finalisten voor de TLN Ondernemersprijs 2014 bekend gemaakt. Met deze prijs vestigt TLN de aandacht op continue kwaliteitsverbetering en professionalisering in de sector. Een finaleplaats voor de prestigieuze prijs is het resultaat van een selectieproces met als speciaal jaarthema ‘Ondernemerschap: terug naar de basis’. De TLN Ondernemersprijs wordt op zaterdag 23 november 2013 tijdens het jaarcongres van TLN uitgereikt in Studio 21 te Hilversum. De uitreiking zal worden gedaan door niemand minder dan Annemarie van Gaal, succesvol zakenvrouw en tv persoonlijkheid.

Dit jaar gaat de prijs naar bedrijven in de sector transport en logistiek met uitzonderlijke prestaties op het vlak van Ondernemerschap. Voor veel bedrijven lag de focus de afgelopen jaren op overleven en minder bij nieuwe ontwikkelingen en trends. Deze periode heeft veel gevraagd van het ondernemerschap. Toch blijkt dat met creatief ondernemen bedrijven een belangrijke sleutel in handen hebben om in tijden van crisis succesvol te kunnen concurreren. De finalisten van dit jaar tonen aan dat ondanks zij met behulp van creatief ondernemen en te innoveren, er in slagen om zich succesvol staande te houden in een moeilijke markt.

De prijs wordt uitgereikt in de categorieën: kleine, middelgroot en grote ondernemingen. De voorselectie heeft inmiddels plaatsgevonden. Op basis van een uitgebreide vragenlijst en de daaruit voortvloeiende score, zijn de finalisten voor de TLN Ondernemersprijs 2014 bepaald. Per categorie en in alfabetische volgorde zijn dit de volgende bedrijven:

Categorie Groot:

•             Bode Scholten B.V.                                                  Zoetermeer

•             St. van den Brink                                                      Ermelo

•             Veenstra|Fritom                                                        Heeg

Categorie Middelgroot:

•             Oldenburger|Fritom                                                   Veendam

•             Middel Alfons Freriks Logistics                                 Veenwouden

•             Middel Combinex B.V.                                              Zuid-Beijerland

Categorie Klein:

•             Mellink Transport                                                      Eibergen

•             STG Specker Transport Grootebroek                     Grootebroek

•             Verhoeven XXL B.V.                                                Mill

In de komende weken worden per categorie de uiteindelijke winnaars bepaald. ViaNorm uit Nieuwegein verzorgt als onafhankelijke certificatie-instelling de bedrijfsbeoordelingen. Dit betreft een locatiebezoek aan de hand van het managementmodel van het INK-instituut. en een beoordeling op het jaarthema ‘Ondernemerschap’.

Een onafhankelijk deskundige jury zal per categorie de winnaar selecteren van de TLN Ondernemersprijs 2014. De jury bestaat uit: Annemarie van Gaal, zakenvrouw en tv persoonlijkheid,  Koos Burgman, directeur BOVAG en Leendert-Jan Visser, directeur MKB Nederland.

2 reacties op “Wie wint de TLN Ondernemersprijs 2014?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer