Ga naar hoofdinhoud

Wie wint TLN Ondernemersprijs 2017?

De 9 finalisten van de TLN Ondernemersprijs 2017 in de categorieën Groot, Midden en Klein zijn bekend. Deze bedrijven hebben laten zien dat zij zeer goed presteren in hun omgang met personeel en klanten en hun bovengemiddelde aandacht voor verbeteringen en vernieuwing in hun bedrijf.

De finalisten zijn:

tln

In de eerste ronde van de TLN Ondernemersprijs zijn de ondernemers beoordeeld op basis van het INK managementmodel. Hun ondernemerschap is daarbij beoordeeld op diverse onderdelen, zoals leiderschap, beheer van middelen en processen, omgang met personeel en klanten en aandacht voor verbeteren en vernieuwen in het bedrijf. De 9 finalisten lieten allemaal zien dat zij op deze punten bovengemiddeld presteren.

Op 26 november 2016 wordt de TLN Ondernemersprijs tijdens het TLN jaarcongres uitgereikt door de voorzitter van de jury: Walther Ploos van Amstel, lector Logistiek aan de Hogeschool van Amsterdam. De jury bestaat verder uit Leendert Jan Visser, directeur bij MKB Nederland en Koos Burgman, directeur bij BOVAG.

DEKRA Certification uit Arnhem heeft alle finalisten bezocht voor een uitgebreide audit en rapportage. DEKRA Certification is een organisatie voor onafhankelijke beoordelingen en certificering in onder andere de sectoren mobiliteit, transport en logistiek.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer