De Winter Logistics onderscheiden voor ‘Mens & Maatschappij’ • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

De Winter Logistics onderscheiden voor ‘Mens & Maatschappij’

De Winter Logistics heeft afgelopen week tijdens de MKB Eindejaarsbijeenkomst in Naaldwijk net naast de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017 gegrepen. Het jubilerende familiebedrijf was samen met Tendenz Kappers en Smiemans Projecten genomineerd voor de prestigieuze ondernemersprijs. De trofee ging naar Tendenz Kappers. De Winter Logistics ontving wel de deelprijs in de categorie ‘Mens & Maatschappij’.

Directeur Eric de Winter had de felbegeerde MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017 vanzelfsprekend graag mee naar huis willen nemen, maar hij toont zich een sportief verliezer: “Het was al een hele eer dat we samen met Tendenz Kappers en Smiemans Projecten waren genomineerd. Het zijn sterke bedrijven, met een echt Westlandse mentaliteit: keihard werken met oog voor innovatie en moderne marketing. Dat wordt terecht gewaardeerd. Ik wil Rob en Esther dan ook nogmaals van harte feliciteren met de overwinning.”

 “Onze nominatie door de vakjury is voor ons team een bevestiging dat we goed bezig zijn”, vervolgt Eric de Winter. “Dat de jury ons de deelprijs in de categorie Mens & Maatschappij heeft toegekend, ervaar ik als een enorm compliment. De jury roemt ons personeelsbeleid – met veel oog voor het welzijn van onze medewerkers en een goede mix van werkbelasting en vrije tijd –, en geeft aan dat we ook op het gebied van duurzaamheid en steun aan goede doelen een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Dat is nogal wat. Ik ben dan ook heel trots op deze deelprijs en draag hem graag op aan onze medewerkers. Want zij hebben hem uiteindelijk met z’n allen verdiend.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer