WMS-info altijd toegankelijk met Consafe app • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

WMS-info altijd toegankelijk met Consafe app

Warehousemanagementspecialist Consafe Logistics maakt WMS-informatie altijd en overal toegankelijk met de Astro WMS Mobile Companion app. Deze app geeft realtime inzicht en stuurt pushberichten met belangrijke informatie, om de productiviteit en efficiency te kunnen verhogen.

De nieuwe app is tevens te gebruiken voor het visualiseren van informatie uit andere databronnen dan het Astro WMS.

Magazijnmanagers moeten continu inzicht hebben in de hele supply chain, om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Daarom is de nieuwe mobiele app verbonden met OpView, waarin zowel informatie uit een Astro WMS als andere systemen voor supply chain management te visualiseren is.

“Pushberichten automatiseren het informeren van verantwoordelijke managers en medewerkers over belangrijke gebeurtenissen en kritische informatie, zodat ze sneller kunnen inspelen op elke situatie”, zegt Henk-Jan van Donkelaar, CSO van de Consafe Logistics Group. “Daarmee versnellen en vereenvoudigen wij de besluitvormingsprocessen aanzienlijk.”

Consafe Logistics is een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van Warehousing Solutions. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en implementeert oplossingen voor klanten in verschillende markten om ze te helpen een voorsprong op de concurrentie te behalen. De logistieke expertise komt tot uiting in een breed portfolio van softwareproducten en diensten met een focus op de veelgebruikte Astro WMS-applicatie. Consafe Logistics heeft ruim 350 werknemers, helpt klanten in meer dan 30 landen over de gehele wereld en heeft kantoren in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Nederland, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer