XP en NP Stralis bij Iveco • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

XP en NP Stralis bij Iveco

Iveco heeft veel nieuws te melden dit jaar in Gorinchem. Natuurlijk staat er de nieuwe generatie Stralis. Een mooie zwarte Allblacks-uitvoering is er van de XP en een Stralis NP met CNG en LNG.

iveco1In juni 2016 presenteerde Iveco de eerste beelden van de nieuwe generatie Stralis. Met een ruim pakket aan technologische vernieuwingen waaronder een nieuwe achterwiel ophanging, nieuwe chassis lay-out en nieuw Can-bus systeem zorgt Iveco voor een verbetering van kwaliteit, betrouwbaarheid en robuustheid. Door de toepassing van Hi-eSCR uitlaatgasbehandeling, geoptimaliseerde achteras-ratio’s, GPS predictive cruise-control, Hi-Cruise en real time rijstijladviezen zorgt Iveco voor een aanzienlijke verlaging van het brandstofverbruik, wat de Stralis de ultieme TCO-kampioen maakt. De New Stralis is daarnaast voorzien van de nieuwe 12-gangs Hi-Tronix automatisch schakelende versnellingsbak met de beste overbrengingsspreiding in de markt en modulair en zeer onderhoudsvriendelijk concept.

Iveco toont in Gorinchem de Iveco New Stralis XP in heuse “All-Blacks uitvoering.” Het Nieuw Zeelands rugbyteam, de All Blacks, zijn regerend wereldkampioen. Iveco is al jarenlang sponsor en partner rondom de wedstrijden en toernooien die het team speelt in Europa. De XP uitvoering van de Stralis komt samen met een aantal fleetmanagement-tools waaronder TCO-adviezen, duurzaamheidsrapportages, Uptime garantie en Iveco Elements reparatie & onderhoudsovereenkomst.

iveco2Naast de dieseluitvoering van de nieuwe Stralis toont Iveco de Stralis NP met 400pk en 1700Nm krachtige aardgasmotor, 12-gangs automatische EuroTronic versnellingsbak en ruime Hi-Way cabine. Afhankelijk van de inzet kan er af-fabriek worden gekozen voor CNG als brandstof, een combinatie van CNG en LNG (800 kilometer actieradius) of twee LNG-brandstoftanks. De laatste optie zorgt ervoor dat de Stralis NP een actieradius bereikt van maar liefst 1500 kilometer.

Sinds de invoering van de Euro-6 emissienorm voor lichte bedrijfswagens is de motorenrange van de Iveco Daily uitgebreid van 120pk(32Nm) tot 210pk(470Nm). De Daily is uniek in de markt met configuraties van de comfortabele en brandstof besparende 8-traps Hi-Matic automatische versnellingsbak en motoren zónder AdBlue. Het functionele dashboard is erop gericht om de ondernemer tot dienst te zijn. Met de Daily Business Up app maakt men via Bluetooth connectie met de DAB radio van de Daily. Middels deze app ontvangt men real time rijstijladviezen om de brandstofefficiency te vergroten, heeft u een professioneel Sygic GPS navigatiesysteem aan boord, kan men het multimediasysteem aansturen en vindt u altijd de dichtstbijzijnde Iveco-dealer.

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer