Nieuws

Yusen aan de slag voor Glenmark

Yusen Logistics, specialist in wereldwijde farmalogistiek, heeft een belangrijk contact getekend met de in India gevestigde geneesmiddelenproducent Glenmark Pharmaceuticals.

Glenmark streefde naar verkorting van de levertijden naar hun klanten in Groot Brittannië, met behoud van de hoge kwaliteitseisen voor hun hoogwaardige producten. Yusen Logistics bood een oplossing op basis van opslag in het GDP compliant en MHRA-gecertificeerde Yusen warehouse in Grange Park, Northampton, UK. Deze faciliteit biedt een high security  omgeving, is AEO-gecertificeerd alsmede TAPA-compatibel.

Yusen Logistics behandelt nu alle Glenmark producten bestemd voor de Britse markt en is vanuit het strategisch gelegen warehouse in staat over de weg binnen 4 uur iedere bestemming binnen de UK te bereiken. Yusen Logistics biedt temperatuurgecontroleerde palletopslag, een pick-and-pack oplossing, evenals landelijke ‘last-mile’ leveringen aan groothandelaren en apotheken in het Verenigd Koninkrijk.

Frank Packman, General Manager Business Development Healthcare sector bij Yusen Logistics reageerde: “De geneesmiddelenproducenten zoeken steeds meer naar end-to-end  oplossingen om hun producten door de hele supply chain te bewegen, met stricte naleving van constante, hoge kwaliteit en een streng temperatuurregime. Maximale beschikbaarheid van voorraden bij een minimaal risico in de supply chain is waar de markt om vraagt.”

Het Yusen Logistics Pharmaceutical transportnetwerk voorziet in GDP compliant transport in heel Europa en daarbuiten. Het levert aan eindgebruikers – ziekenhuizen, apotheken, artsen, tandartsen, groothandelaren en vaccinatiecentra. Dit transportnetwerk is volledig toegerust op de strenge eisen van de farmaceutische en healthcare- industrie, met meer dan 20.000 leveringen per week in 36 landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven