Ga naar hoofdinhoud

Yusen Logistics opent nieuw automotive center in Mexico

Om aan de toenemende vraag van lokale en internationale automotive-klanten tegemoet te kunnen komen, heeft Yusen Logistics een 5000m² logistiek centrum geopend in Celaya, Mexico. De officiële openingsceremonie vond plaats op 22 februari 2017. Naast de Yusen Logistics medewerkers werd het evenement bijgewoond door Mr Miguel Marquez Marquez, de gouverneur van Guanajuato State; Mr Gonzalo Gonzalez Centeno, de burgemeester van Apaseo El Grande en Mr Ramon Lemus Munoz Ledo, de burgemeester van Celaya.

“Vandaag openen we niet alleen een toonaangevende warehousing operatie en een full-service container- en trailerpark, maar tevens het nieuwe corporate hoofdkantoor voor Yusen Logistics Mexico”, zei Jordan Dewart, President van Yusen Logistics Mexico. “Yusen Logistics heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijde tier-one dienstverlener, door voortdurend op de behoeften van de klanten te anticiperen met solide logistieke oplossingen. Dit nieuwe automotive center is daar goed voorbeeld van.”

“Het Bajio Logistics Center zal als een centrale basis voor ons wereldwijde automotive netwerk gaan fungeren, alsmede als controlecentrum voor de Mexicaanse markt”, aldus Kenji Mizushima, President van Yusen Logistics Co., Ltd. “Door onze aanwezigheid in deze regio aanzienlijk te verstevigen, kunnen we extra support bieden aan onze klanten en een bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap.”

Het nieuwe logistieke centrum is gelegen in het Amistad Industrial Park in de regio Bajio, een van de grootste automotive clusters in Latijns-Amerika. De nieuwe vestiging is voorzien van 1000m² kantoorruimte, een trailerparking en een zeecontainerdepot met een capaciteit tot 1000 TEU. Er is ruimte om de capaciteit te verdubbelen. De geleverde diensten omvatten just-in-time scheduling, binnenlands wegtransport, rail- en intermodaal transport, internationale expeditie, import/export diensten en warehousing. Het Bajio Logistics Center van Yusen Logistics zal in eerste instantie werk bieden aan 100 personen met vooruitzichten op verdere groei.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer