Ga naar hoofdinhoud

Zangeres cadeau bij nieuwe DAF

Een nieuwe DAF bestellen en daarbij een optreden van een zangeres cadeau krijgen. Het overkwam Jos van de Camp, eigenaar van de V.O.F. van de Camp Logistiek uit Nuland. Hij bestelde tijdens de Dag van de Logistiek in oktober 2016 in Oss een nieuwe DAF XF 460 FT Super Space Cab Low Deck op de stand van Allers Bedrijfswagens Oss BV. Allers had voor dit evenement een ludieke actie bedacht: koop een nieuwe DAF en krijg een optreden van zangeres Suzanne Menheere Vocals tijdens de aflevering van de DAF cadeau. En zo geschiedde.

     “Het was zonder meer een bijzondere aflevering van onze nieuwe XF 460”, stelt Van de Camp. Hij nam de DAF XF – die hij gaat inzetten voor LZV-transport – op zaterdag 7 januari in een feestelijke sfeer in ontvangst. “Normaal staat er bij zo’n aflevering alleen bier en een schaal met gehaktballen op tafel. Nu was het een keer heel anders, met een zangeres die een mooi optreden verzorgde. Erg leuk en gezellig. In totaal was zo’n zestig tot zeventig man bij de aflevering aanwezig, waaronder familie, buren, opdrachtgevers, collega’s en personeel. Stuk voor stuk hebben ze genoten van het optreden.”

De zangeres had ook opgetreden op de stand van Allers Bedrijfswagens Oss, tijdens de Dag van de Logistiek. Wie tijdens deze gelegenheid een nieuwe DAF bestelde, kreeg een optreden van dezelfde zangeres cadeau. Van de Camp ging in op het aanbod. “Niet alleen vanwege de zangeres hoor, maar vooral omdat DAF mij al jaren heel goed bevalt en door het aantrekkelijke aanbod van Allers.” De nieuwe XF 460 FT Super Space Cab Low Deck is de vijfde DAF voor Van de Camp. “Het is gewoon een fijne representatieve truck, die prettig rijdt en zuinig met brandstof omgaat. Verder is de service van DAF uitstekend.”

V.O.F. van de Camp is gespecialiseerd in het vervoer van lege blikjes voor frisdrank en bier. Het bedrijf is opgericht in 1999 en verricht transportwerk voor diverse, vaak vaste klanten in Noord-Frankrijk, Duitsland, België en Nederland. “Met een lading van drie ton zit de trailer vol. Dat heb je met het vervoer van lege blikken. We zijn veel op pad en bezoeken met regelmaat onze vaste klanten”, stelt Jos van de Camp. Hij runt het bedrijf samen met zijn vrouw, die de administratie verzorgt. Van de Camp heeft twee vaste chauffeurs in dienst. “Het wagenpark bestaat uit drie auto’s. Allemaal DAF’s, waarvan twee nieuw XF-modellen. “Een van de nieuwe trucks is in januari 2016 afgeleverd. Dankzij de feestelijke aflevering van de laatste XF 460 kunnen we er weer tegenaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer