Ga naar hoofdinhoud

Zevende Actros voor De Hart

De Hart Temperature Controlled Transports uit Heusden heeft onlangs de zevende Mercedes-Benz Actros in haar wagenpark in ontvangst genomen. De auto is opgebouwd met een Schmitz opbouw en Carrier onderbouw koelmotoren. Rüttchen Automotive leverde de Actros af.


De nieuwe Actros van De Hart  is voorzien van een 480 pk sterke motor met een koppel van 2300Nm. De Schmitz opbouw is verzorgd door Bouwheer uit Zeewolde. De laadbakken zijn voorzien van een  dubbel stock vloer waardoor er maar liefst 76 europallets vervoerd kunnen worden of zelfs 49 cc karren. Tevens is de combinatie voorzien van de nieuwste stille Carrier onderbouw koelmotoren.

“Waarom er wederom voor  de  Mercedes-Benz Actros is gekozen? Het zeer gunstig brandstofverbruik, de lage onderhoudskosten en de  uitstekende relatie met  de vestiging Gorinchem van  Rüttchen Automotive”, aldus Bas den Dekker,  eigenaar van De Hart Transport.

Familiebedrijf  De Hart Transport bestaat sinds 1936 en is gevestigd in Heusden. De Hart Transport  biedt zorg en aandacht voor ieder transport, of het nu gaat om food of non-food en transport in binnen-of buitenland . De Hart levert optimaal kwalitatief hoogstaand maatwerk.  De goed opgeleiden chauffeurs gaan op pad met het meest moderne materieel. De Hart is gespecialiseerd  in groupage als Full Truck Load van geconditioneerd en ongeconditioneerde producten binnen Nederland, Duitsland en Zwitserland.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer