Ga naar hoofdinhoud

Duurzame mobiliteit centraal op Global Mobility Call

Global Mobility Call. Zo heet een relatief nieuw groot logistiek event in Madrid. De tweede editie van het grootste internationale evenement voor duurzame mobiliteit wordt gehouden op 12-14 september.

Global Mobility Call zal grote bedrijven en associaties uit de energiesector samenbrengen. Het doel energiebesparing en duurzame mobiliteit bevorderen. 30 geassocieerde partners en ruim honderd exposerende bedrijven en 50 startups zullen deelnemen aan de tweede editie die van 12-14 september wordt gehouden in Madrid.

Tienduizenden deelnemers

De aftrap van het event werd donderdag gehouden. De organisatie verwacht dat  10.000 deelnemende professionals en naar schatting 15.000 online deelnemers deelnemen aan de Global Mobility Call. Er wordt een internationale deelname van 50% verwacht, met een sterke aanwezigheid van 16 Europese en Latijns-Amerikaanse landen.

Geavanceerde en innovatieve mobiliteitsoplossingen

María José Rallo, Secretaris-generaal voor vervoer van het ministerie van vervoer, mobiliteit en stedelijke agenda van de Spaanse regering: “Het opzetten van nieuwe milieuvriendelijke mobiliteitsmodellen is van vitaal belang om de ernstige gevolgen van de klimaatcrisis waarmee we worden geconfronteerd tot een minimum te beperken. Global Mobility Call 2023 is een unieke kans om kennis te maken met de meest geavanceerde en innovatieve mobiliteitsoplossingen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer