Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving voor Global Mobility Call 2023 geopend

Mobiliteitsbeurs Global Mobility Call heeft de inschrijving geopend voor deelname aan de tweede editie, die van 24 tot en met 26 oktober plaatsvindt bij IFEMA MADRID. Deelnemers krijgen exclusieve toegang tot lezingen van wereldleiders op het gebied van mobiliteit en de kans om in contact te komen met bedrijven, instellingen en deskundigen die de mobiliteit van mensen en goederen transformeren. Global Mobility Call verenigt de grootste internationale multisectorale gemeenschap die de beweging naar duurzame, veilige en geconnecteerde mobiliteit aanstuurt.

Naar verwachting zullen meer dan 10.000 professionals persoonlijk deelnemen en zij kunnen kiezen uit twee soorten passen: Expo Pass Experience en Congress Pass Experience, beide geldig voor de drie dagen van het evenement, met tal van voordelen en kortingen tot 50% bij registratie vóór 25 september. U kunt zich nu registreren op de Global Mobility Call website.

Zakelijke kansen en netwerken

GMC presenteert meer dan 100 exposanten en startups, waarvan 30 partners zijn van het evenement. Hiertoe behoren onder andere ADIF, ARRIVA, BP, CEPSA, CRTM, EDP, EMT Madrid, ETRA, IBERDROLA, IBERIA, INDRA, METRO, MOBILITY ADO, PWC, RENFE, SISTEM, TOTAL ENERGIES, UBER en ULITY. Op GMC Expo kunnen deelnemers kennismaken met de laatste innovaties en nieuwe bedrijfsmodellen, hun netwerk uitbreiden en samenwerkingsverbanden opbouwen rond nieuwe mobiliteitsprojecten en oplossingen. De volledige lijst van exposanten is hier beschikbaar.

GMC 2023 biedt deelnemers de mogelijkheid om te netwerken met managers en leidinggevenden van 250 internationale bedrijven uit 25 landen, met een sterke Europese en Latijns-Amerikaanse aanwezigheid. De ruimtes en tools voor netwerken zullen naadloos op elkaar aansluiten en zeer divers zijn, met de mogelijkheid om één op één ontmoetingen te hebben met alle deelnemers, inclusief CEO’s  en om internationale topsprekers persoonlijk te ontmoeten.

De zakelijke netwerk ervaring van Global Mobility Call wordt afgerond met een reeks nevenevenementen die gaan over de meest actuele onderwerpen rond duurzame mobiliteit in een multi sectorale benadering. GMC-deelnemers zullen als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van nieuwe producten, diensten en initiatieven. Enkele interessante nevenevenementen zijn de 2e Enterprise Innovative Mobility Summit, evenementen van de ONCE Foundation en het 4e International Congress of Road Safety Professionals (CIPSEVI), evenals presentaties van toonaangevende bedrijven zoals IOKI, KARSAN en REDEXIS.

Een agenda om duurzame mobiliteit te versnellen

Global Mobility Call is uitgegroeid tot het grootste ontmoetingspunt voor de beweging die wereldwijde duurzame mobiliteit stimuleert. Met meer dan 130 sessies zal het programma van het GMC Congres ingaan op trends, innovaties en state-of-the-art mobiliteitsprojecten.

In GMC 2023 vinden drie belangrijke evenementen plaats uit de officiële mobiliteitsagenda van het Spaanse voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie, georganiseerd door het Spaanse ministerie van Transport, Mobiliteit en Stedelijke Agenda, waaraan EU-commissarissen zullen deelnemen. Deze officiële evenementen zijn de Technische Conferentie over mobiliteit in plattelandsgebieden, de bijeenkomst van het PEP-partnerschap over actieve mobiliteit en een belangrijke dag over de Europese corridors in Spanje 360: Atlantische Corridor en Mediterrane Corridor, waarvoor investeringen van meer dan 53,806 miljoen euro zijn gepland.

Het Global Mobility Call programma heeft een prominente line-up van internationale mobiliteitsexperts, zoals de visionaire piloot, ontdekkingsreiziger en voorzitter van de Solar Impulse Foundation, Bertrand Piccard; Peggy Liu, van JUCCCE (Joint US China Collaboration on Clean Energy); Jeremy Rifkin, voorzitter van de Foundation on Economic Trends (FOET); Ge Jun, CEO van ToJoy Shared Holding Group; Ugwem Eneyo, medeoprichter en CEO van SHYFT Power Solution; en Miguel Luengo-Oroz, oprichter en CEO van Spotlab-AI voor medicijnen, en voormalig VN Chief Data Scientist.

GMC Congres is georganiseerd rond 8 routes: The Path to Net-Zero, gesponsord door EDP; Sustainable Transport, gesponsord door SISTEM; From Automotive to Mobility Solutions, gesponsord door PWC; Technology and Innovation, gesponsord door INDRA, Mobility Solutions for Citizens, gesponsord door MOBILITY ADO, Smart and Liveable Cities, Talent and Future Jobs en Better Businesses for Economic Development.

Innovatie, een drijvende kracht bij Global Mobility Call

Innovatie en ondernemerschap staan centraal tijdens Global Mobility Call 2023, met de deelname van internationale innovatiehubs, technologiecentra, universiteiten en startups. Baanbrekende projecten zullen worden gepresenteerd in de Innovation Arena en er zullen rondetafelgesprekken zijn over onder andere cyberbeveiliging, hightech, nieuwe financieringsoplossingen en nieuwe studies toegepast op mobiliteit.

De International Sustainable Mobility Challenge voor Startups, het Invest-evenement en Brokerage by EDIH Madrid Region – European Digital Innovation Hub, zijn slechts enkele van de hoogtepunten van het innovatieprogramma, samen met een Dag voor Jong Talent en Ondernemerschap, gepromoot door de Polytechnische Universiteiten van Madrid, Catalonië, Cartagena en Valencia, op het snijvlak van R&D op het gebied van mobiliteit.

Het volledige programma is binnenkort beschikbaar op de website van de Global Mobility Call.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer