Ga naar hoofdinhoud

Comtrans wordt echte wereldbeurs

In Moskou worden de laatste voorbereidingen getroffen voor wat voor dit jaar de belangrijkste bedrijfsautoshow van Europa is. Maar Comtrans 2013 is eigenlijk een wereldshow, waar (truc k)fabrikanten van over de hele wereld naar toe komen.

comtrans_12Comtrans 2013 duurt van 10 tot en met 14 september a.s. Er zijn momenteel meer dan 400 exposanten geregistreerd, als de deuren op 10 september opengaan worden er 30000 bezoekers uit meer dan 40 landen verwacht. “We zien een groeiende interesse in Comtrans als beurs, niet alleen vanuit Rusland en buurlanden, maar steeds meer vanuit Centraal en West-Europa”, aldus Sergey Rybchak van beursorganisator Media Globe. Alle grote truck- en trailerfabrikanten uit Europa en Rusland zijn aanwezig op Comtrans, maar ook voertuigfabrikanten uit Azië en de VS geven acte de présence in het Crocus Expo Center, waar de show wordt gehouden. Trailerfabrikanten en carrosseriebouwers krijgen dit jaar voor het eerst een eigen hal. Traditioneel heeft de Russische truckfabrikant Kamaz de grootste stand, van ongeveer 5000 m2.

Voor het eerst wordt dit jaar op Comtrans de ‘Truck of the Year’ en ‘Van of the Year’ Awards uitgereikt. TTM.nl doet daarvan zoals ieder jaar live verslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer