Dakar-coureur Fried van de Laar overleden • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Dakar-coureur Fried van de Laar overleden

Afgelopen woensdag 5 februari is Fried van de Laar op 66-jarige leeftijd overleden. Van de Laar werd bekend als coureur in de Dakar Rallly, maar gaf in het dagelijks leven leiding aan Aannemersbedrijf Fried van de Laar. Van de Laar leed al enkele jaren aan kanker.

“Het onwerkelijke is werkelijkheid geworden. Fried van de Laar, de oprichter van ons bedrijf en racingteam heeft 2,5 jaar gestreden, tot de laatste minuut. Woensdag heeft hij de strijdbijl begraven. Fried was voor iedereen een bijzondere en enorm gewaardeerde man. We gaan hem heel erg missen!”, meldt het bedrijf op haar website.

Zijn zoons Jan en Ben gaan Fried opvolgen om samen met het team verder vooruit te bouwen aan de toekomst van Aannemersbedrijf Fried van de Laar.

Fried van de Laar was met zijn Fried van de Laar Racing Team een vaste waarde in het deelnemersveld van de Dakar Rally. Door zijn ziekte deed hij al een paar edities niet meer mee, maar hij was altijd zeer betrokken bij het team. In januari was hij nog aanwezig bij de start van de rally om zijn zoons aan te moedigen, meldt Omroep Brabant.

Mocht u een persoonlijk bericht willen achterlaten voor de familie dan kunt u dit doen via: condoleance@friedvandelaar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer