Fried van de Laar ziet af van Dakar 2021 • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Fried van de Laar ziet af van Dakar 2021

Heel 2020 stond in het teken van de bouw en ontwikkeling van een compleet nieuwe racetruck, maar met de eindstreep in zicht, heeft het Fried van de Laar Racing Team afgelopen maandag toch besloten om niet deel te nemen aan de Dakar rally van 2021.

Met de nieuwe racetruck wil het Fried van de Laar Racing Team haar rally ambities naar een hoger niveau gaan tillen, maar de timing is gewoon niet goed. “Wij doen dingen goed of we doen ze niet. En nu voelt het gewoon niet goed” zegt Ben van de Laar.

Voor hoofdsponsor Aannemersbedrijf Fried van de Laar zijn het vreemde tijden. Aan de ene kant heeft het bedrijf te maken met een flinke groei en de oprichting van een nieuwe bedrijfstak. Aan de andere kant kampen ook zij met alle onzekerheden en maatregelen rondom Covid-19. Daarom hebben de broers besloten om dit jaar dicht bij de organisatie, collega’s en klanten te blijven in plaats van deel te nemen aan Dakar 2021.

“Wij hadden heel graag willen laten zien wat we kunnen, maar op dit moment is de gezondheid en veiligheid van onze mensen en van ons bedrijf onze hoogste prioriteit”, aldus Jan van de Laar.

Foto’s: Fried van de Laar Racing Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer