Gert Huzink stunt tussen de Kamazzen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Gert Huzink stunt tussen de Kamazzen

Gert Huzink heeft in de tiende etappe van de Dakar Rally veel indruk gemaakt door met zijn hybride Renault truck als derde over de finish te komen en zelfs tussen de Kamazzen te kunnen rijden.

De special van de tiende etappe werd na CP2 geneutraliseerd. Door zandstormen konden de helikopters niet ingezet worden. Huzink nestelde zich prima tussen de Kamazzen en finishte slechts 1 min 41 achter winnaar Shibalov.

Huzink: “We reden een korte proef van maar 225 km. Het tweede deel van de proef was geneutraliseerd door hevige wind. Maar dit is wel een etappe die voor ons in de boeken mag hoor! We zijn 200 kilometer lang aan het ‘vechten’ geweest met de Kamazzen. Zij probeerden echt alles op alles te zetten om ons af te schudden. Dat deden ze door ons bijvoorbeeld in het stof te zetten. Wij dreven naar buiten en konden daardoor aanhaken en zelfs stuivertje wisselen que posities. Uiteindelijk hebben we de klassementsleider Karginov achter ons kunnen houden! We hebben ons fantastisch vermaakt en hieruit blijkt wel weer dat onze hybride truck er zeker een is met pit en power!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer