VIDEO - Na Maradona ook Messi in een vrachtwagen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Na Maradona ook Messi in een vrachtwagen

Wat is dat toch met Argentijnse voetballers en vrachtwagens? Nadat na de dood van Diego Maradona bleek dat hij in het bezit was van een Scania èn een groot rijbewijs, zien we zijn landgenoot en topvoetballer Leonardo Messi ook al achter het stuur van een vrachtwagen kruipen.

Maar waar Maradona de Scania echt gebruikte voor transport, treedt Messi enkel op in een promotiefilmpje van Gaussin. Gaussin is een Frans technologiebedrijf dat inzet op emissievrije en in de toekomst ook autonome trucks. Voor de komende Dakar Rally heeft Gaussin een rallytruck ingeschreven die rijdt op waterstof.

Om die rallytruck eens even goed onder de aandacht te brengen huurde Gaussin voetbalclub Paris Saint German  in. De truck rijdt het stadion van PSG in en diverse voetballers komen even een kijkje nemen. Zo zien we keeper Donnarumma het voertuig bewonderen, maar ook de Nederlandse international Georginio Wijnaldum staat ertussen. Als klap op de vuurpijl komt ook voetballegende Messi de truck nog even bewonderen en natuurlijk mag hij even achter het stuur.

Opvallend promofilmpje dus voor Gaussin, en blijkbaar heeft de firma diepe zakken. Want Leo Messi strikken voor een reclamefilmpje, dat is niet goedkoop…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer