Eveline Manders kaapt de TTM.nl Top 10 2022! • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Eveline Manders kaapt de TTM.nl Top 10 2022!

Het is bijna klaar, dit jaar 2022. Pak een oliebol en neem de tijd om terug te kijken, de balans op te maken en je gereed te maken voor 2023. TTM.nl pakt traditioneel op Oudejaarsdag de cijfers erbij en kijkt welke artikelen op deze website het best gelezen werden. Dit is de TTM.nl Top 10 2022!

2022 was een jaar vol mixed feelings. We zeiden (zo goed als) gedag tegen Corona, maar moesten dealen met de oorlog in de Oekraïne en een economie die almaar minder werd. Goede dingen waren er ook natuurlijk. U bijvoorbeeld, een van de meer dan 1 miljoen unieke bezoekers van TTM.nl dit jaar. 🎈Geweldig dat u ons blijft vinden op onze website. Maar we hebben ook niet te klagen over bezoek aan onze socials, zoals ons immer groeiende YouTube-kanaal TTMtv, met inmiddels ruim 67.000 abonnees. Ook altijd een bezoekje waard: onze talkshow TTM.nl Talk – ook voor volgend jaar weer op de agenda! 🎤

We begonnen 2022 met een goed voornemen: meer aandacht voor de (positie van) de vrouw in de Nederlandse transportsector. Daarom stond Cindy Visser van Visser Duiven in magazine nr. 1 van dit jaar en hielden we een TTM.nl Talk met als thema ‘TOP! Vrouwen in het Transport’. In de jongste editie van TTM.nl vinden we Anja van Niersen van Milence en… Eveline Manders. 👱🏻‍♀️ Zij vertelt zowel in het magazine als online het verhaal van haar nieuwe transportbedrijf EMT en dat maakte indruk. Veel indruk, want het artikel ging op 16 december live op de website en versloeg in twee weken tijd alle andere artikelen van 2022 en staat bovenaan in de TTM.nl Top 10 2022! Gefeliciteerd Eveline! 🔝 – en om dit goed te vieren en iedereen de gelegenheid te geven dit artikel te lezen is de paywall even verwijderd tot ergens in het nieuwe jaar.

Een gewone woensdag in september. Een vervoerder wordt aangehouden met een combinatie van 4,23 m hoog en mag betalen. Dat maakte indruk, want dit incident is goed voor plek 2 in de TTM.nl Top 10 2022.

Het prijskartel tussen truckfabrikanten houdt de internationale transportbranche al jaren bezig. Ook in 2022 is het nog actueel. In Portugal bijvoorbeeld, waar een rechter DAF Trucks veroordeelde tot een boete van 13.000 euro in verband met de verboden prijsafspraken. 💰 Goed voor nummer 3 in deze top 10.

Lijstjes met ‘De beste’ doen het altijd goed op TTM.nl – daarom maken we ze ook – en dat blijkt weer bij nr. 4 van deze Top 10. Al vroeg in januari maakten we een lijstje met de 10 best verkochte trucks van 2021. U wilde graag weten welke trucks dat waren. Hoe zou het staan met hetzelfde lijstje van 2022? 🤔

De discussie ‘BEV of waterstof/brandstofcel’ 💧 ging ook in 2022 door. Waterstof was een onderwerp waar u graag op klikte en ook dit artikel over TNO’s retrofit waterstofverbrandingsmotor ging er goed in, goed voor nr. 5!

Een gewone dinsdag in november. Scania Production Zwolle produceerde de laatste Scania van de NTG-serie 💀 en maakte alles klaar voor de nieuwe Super. Superinteressant vond u en klikte het artikel dan ook super naar plekje nr. 6 in de Top 10!

2022 was nog maar twee weken oud toen er berichten verschenen over een ⚡ elektrische DAF XF die bij Aldi reed. Hoe zat dat nou precies? Wij zochten het uit en het artikel werd druk bezocht en eindigt het jaar daarom op plek nummer 7!

Dan door naar nummer 8, en daar vinden we alweer een waterstofverbrandingsmotor, dit keer van Cummins, die de krachtbron liet zien op vakbeurs IAA Transportation. Wie zegt daar dat er geen interesse meer is in waterstof als transportbrandstof? ⛽

Een nieuwe regel uit het Mobility Package op nr. 9. In de tachograaf moet de landcode worden ingevoerd, maar dat hoeft echt precies op de grens hoor. Dat leverde files 🚛🚛🚛🚛 en gevaarlijke situaties op. Gelukkig kon TTM.nl even laten weten waar je die landcode even het beste kon invoeren!

En dan nr. 10! In 2022 werd de nieuwe DAF XD gepresenteerd, maar de nieuwe XF, XG en XG+ kwamen in groten getale op de Nederlandse wegen. En in een heleboel kleuren! 🌈 Leuk om te zien en deze bonte karavaan aan nieuwe DAF’s sluit deze TTM.nl Top 10 van 2022!

En dan is hier eindelijk: (tatadatatáááááá)

De TTM.nl Top 10 van 2022

  1. Eveline Manders staat stevig op eigen benen
  2. Combinatie is 4,23 m hoog: dat is dan 1100 euro alstublieft
  3. DAF moet 13.000 euro terugbetalen aan Portugese transporteur
  4. Dit zijn de 10 best verkochte trucks van 2021!
  5. TNO’s retrofit waterstofverbrandingsmotor in de prijzen
  6. Scania zegt ‘dag NTG’ en ‘hallo Super’
  7. Een elektrische 40 tons DAF XF – hoe zit dat precies?
  8. Cummins presenteert verbrandingsmotor op waterstof
  9. Invoeren landcode hoeft niet óp de grens
  10. Caleidoscoop: kleurrijke set nieuwe DAF’s afgeleverd

Prettige jaarwisseling en tot in 2023!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer