Ga naar hoofdinhoud

ETD showt LEAO uit Azië

European Tyre Distributors (ETD) is gespecialiseerd in de import van banden vanuit Azië voor de Europese markt, met LEAO en Security als hoofdmerk. Vooral van LEAO laat ETD veel zien in Gorinchem.

ETD limiteert zichzelf niet tot een specifieke soort banden, maar biedt een breed assortiment van banden aan voor verschillende voertuigen, waaronder: trucks, trailers, tractoren, combines, bulldozers, aanhangers, vorkheftrucks, skid-steer en loaders.

Naast het brede assortiment biedt ETD een betrouwbare klantenservice. Met veertig jaar ervaring heeft ETD de kennis om de klant het beste advies te geven; advies specifiek aangepast aan de wensen van de klant. Vlak naast het kantoor heeft ETD magazijnen in Strijen die in totaal meer dan 20.000 vierkante meter beslaan. Daardoor heeft het de mogelijkheid om de meerderheid van het assortiment snel en direct aan de Nederlandse en Europese klanten te leveren

Al met al positioneert ETD zichzelf in de Nederlandse en internationale markt door een breed assortiment van hoge kwaliteit banden voor de prijsbewuste klant aan te bieden. De combinatie van aanbod en service wordt zeer gewaardeerd door onze bestaande klanten

Van de LEAO 200-series neemt ETD de moderne KLD200, KLS200 en de KLT200 profielen mee. ETD heeft een uitgebreid assortiment in 17.5 en 19.5 inch banden (20+ maten). Voor het lange-afstandsverkeer heeft LEAO drie profielen ontwikkeld. De ETD100, ETS100 en ETT100.

ETD neemt deze keer ook weereen selectie van CST personenwagenbanden meenemen met als nieuwste toevoeging de CST Land Dragon CL18 – de extreme off-road band.

Naast de LEAO vrachtwagenbanden en CST neemt ETD ook een selectie van de overige producten mee. Denk hierbij aan binnenbanden, heftruckbanden, diagonaalbanden en de nieuwe MPT30 landbouwband.

ETD staat in de evenementenhal op stand C124.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer