Geen Transport Compleet in 2023 • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Geen Transport Compleet in 2023

De vakbeurs Transport Compleet vindt in 2023 niet plaats. De eerstkomende editie, die gepland stond voor 20, 21 en 22 juni 2023 in de Evenenementenhal in Gorinchem, wordt met minimaal een jaar uitgesteld. Dat meldt organisator Easyfairs op haar website.

De tussenliggende tijd wordt gebruikt om het beursconcept in overleg met de markt te herpositioneren. Ook zal gekeken worden naar de beste beursperiode.

Uit gesprekken met exposanten blijkt dat het evenement op dit moment onvoldoende aansluit bij de wensen vanuit de markt. Dit verklaart waarom het aantal deelnemende bedrijven achterblijft. Hierdoor is Easyfairs  naar eigen zeggen niet in staat een voor de markt representatief evenement te organiseren. Bovendien zou het niet voldoen aan de kwaliteitseisen die Easyfairs zelf stelt aan haar evenementen.

De komende maanden gaat Easyfairs gesprekken voeren met stakeholders en marktleiders om hun wensen te inventariseren. Nieuwe concepten zullen naderhand getoetst worden bij de gesprekspartners.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer