Ga naar hoofdinhoud

GINAF pakt uit met elektrische trucks

Op Transport Compleet 2019 in Hardenberg zal GINAF onder meer een 10×4, HydroAxle+ model en verschillende 100 procent EV voertuigen tonen.

Deze korte 10×4 met wielbasis 7.100mm Tridem as-opstelling is voorzien van het GINAF veersysteem- en stuursysteem. Met 4 sturende assen is dit voertuig erg wendbaar en bezit het volgens GINAF tevens een hoge technisch reserve.  

Er zijn omstandigheden waarin achterwielaandrijving niet voldoende is om de prestatie te krijgen die vereist is. Hierin biedt GINAF HydroAxle+ een oplossing met zijn additionele tractie op de vooras. Met een simpele druk op de knop is er extra trekkracht op de vooras. Een waardevolle toepassing op wegen en hellingen van zand- en grind, maar ook besneeuwde wegen worden hiermee een koud kunstje!

GINAF 100 procent EV voertuigen beginnen al bij 7 ton en gaan door tot 50 ton GVW. Hiermee kan GINAF klanten bedienen voor onder meer stadsdistributie, afvalinzameling, veegmachines etc. Op Transport Compleet zal een elektrische 21 tons eCity te zien zijn, en een 15tons eCity veegmachine.

GINAF is te vinden op stand 118.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer