Ga naar hoofdinhoud

Hella brengt licht naar Gorinchem

Met de nieuwe nieuwe verstralers Luminator LED en Rallye 3003 LED en de nieuwe zwaailamp K-LED Rebelution presenteert Hella productinnovaties die gezien moeten worden. En dat worden ze op Transport Compleet.

Voornaamste reden voor deelname aan Transport Compleet voor Hella: dit najaar worden enkele innovaties op het gebied van verlichting geïntroduceerd die de markt gezien moet hebben! Als primeur in de Benelux toont Hella op 3, 4 en 5 in september de nieuwe verstralers Luminator LED en Rallye 3003 LED en de nieuwe design zwaailamp K-LED Rebelution. En wel live werkend op de zogenaamde ‘ Hella Showtruck’. De Hella showtruck met de nieuwe verlichting is te vinden op standnummer I-128. De beurs is alle dagen geopend van 14.00 tot 22.00 uur.

Al tientallen jaren domineren de Luminator- en Rallye-serie extra verstralers het straatbeeld. Nu komt er een nieuw tijdperk aan! Met een trendsettende uitstraling presenteren de nieuwe led-varianten zichzelf met een led-positielicht met een karakteristieke hexagon contour. De nieuwe Luminator LED wordt uitgevoerd in zwart metalen zwart en chromen behuizing. De nieuwe Rallye 3003 LED komt in chromen frame.
Beide lampen hebben een verwisselbaar led-inbouwdeel met stootvast pc-lampglas. De inbouwdelen zijn uitermate geschikt voor het upgraden van de bestaande Luminator Halogeen en Rallye 3003 Halogeen naar led. Hierbij kan de bestaande behuizing van de verstraler hergebruikt worden. Het ombouwen naar led duurt slechts 15-20 minuten.

Hella probeert altijd om de nieuwste lichttechnologieën ook toe te passen in universele verlichting. Voor de nieuwe design zwaailamp K-LED Rebelution heeft Hella de EdgeLight technologie aangepast en een zwaailamp gecreëerd die wat betreft technologie en design een echte innovatie is op het gebied van waarschuwingsverlichting.
De nieuwe design zwaailamp K-LED Rebelution valt op door een futuristisch uiterlijk met zwarte elegantie en rondom een ringvormige lichtband. Er kan gekozen worden voor een flitsende of roterende verlichtingsfunctie. Dankzij de innovatieve led-technologie biedt de zwaailamp een optimaal waarschuwingssignaal met een zeer lange levensduur. Bovendien heeft de lamp de beste lichtwaarden, is het goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg conform de Europese richtlijn ECE-R65 en voldoet het aan de hoogst mogelijke ontstotingsgraad zodat er geen storing optreedt op navigatie en andere elektronica. De K-LED Rebelution is verkrijgbaar vanaf september 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer