Ga naar hoofdinhoud

Holland Truck Event op zaterdag 16 september

Nog vijf dagen en dan is het zover: de tweede editie van het Holland Truck Event. De feestelijke banenmarkt én een dagje uit voor het gehele gezin. Na de succesvolle eerste editie in 2022 zal de feestelijke banenmarkt dit jaar opnieuw en nog groter uitpakken op het Wantveld te Noordwijk.

Het Holland Truck Event is een samenwerking van dertien bedrijven in de (bloemen-) transport branche uit de regio Duin- en Bollenstreek. Het event laat zien hoe leuk de branche is en biedt meer dan 100 vacatures aan. Geïnteresseerde kandidaten kunnen direct met de werkgevers in gesprek. Voor kandidaten die graag chauffeur willen worden is er een stand van de opleider die alles kan vertellen over deze (subsidie)mogelijkheden.

Maar… het Holland Truck Event is méér dan een banenmarkt! Het is tegelijkertijd een dagje uit voor het hele gezin. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de vrachtwagens en oldtimers en showtrucks bewonderen. Zij kunnen genieten van optredens van onder andere Bart Heemskerk, Christa Kerdijk, Just4Fun en Feestdj Jack. Daarnaast kan de bezoeker deelnemen aan diverse activiteiten voor jong en oud, van springkussen tot VR games en van Truck Trekken tot Formule 1 Racesimulators. Even rustig zitten en genieten van een kop koffie dat kan op het horecaplein met diverse foodtrucks en een barista. Uiteraard loopt Trucky, de mascotte, op het terrein en zijn er veel verschillende prijsvragen.

Waar?

Het event vindt plaats op het parkeerterrein Wantveld in Noordwijk vlakbij het strand en de boulevard.

Toegang?

De toegang is gratis.

Wanneer?

Zaterdag 16 september 2023 van 13.00-20.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer