JS Laadtechniek neemt elektrische auto weer mee • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

JS Laadtechniek neemt elektrische auto weer mee

JS Laadtechniek, met 4 vestigingen in de Randstad, laat op Transport Compleet zien hoe duurzaam het is met haar hydraulische laadkleppen. Ook de elektrische auto krijgt een plekje en er is aandacht voor het 30-jarig bestaan van JS.

Duurzaamheid en innovatie gaan bij JS Laadtechniek hand in hand. Belangrijke trend waarop het bedrijf inspeelt is de vraag naar milieubewuste oplossingen en wagens duurzamer te maken. Een trend waar JS Laadtechniek vanzelfsprekend een voorbeeldrol in wil nemen.

Na de start van JS Laadtechniek als lokale, mobiele laadklepreparateur heeft het bedrijf zich de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een volwaardige organisatie met 4 vestigingen in de randstad en een partnership in Langley BC Canada. De rustige groei en ontwikkeling maken het een soliede organisatie die kan blijven inspelen op ontwikkelingen in de markt.

Dat doet JS Laadtechniek op dit moment door het hoofdkantoor uit te breiden en te verbouwen, waardoor een nieuw kantoor ontstaat en de werkvloer met 20 procent groeit. Ook de verbouwing én de twee nieuwe hefbruggen worden geheel volgens de duurzame gedachte aangepakt. Uiteraard wordt hard gewerkt om bij de viering van het 30-jarig bestaan het nieuwe pand te kunnen laten zien.

Ook in Gorinchem laat JS Laadtechniek hun milieubewust en duurzame aanpak zien, uiteraard wederom met de knipoog die men van het bedrijf gewend is. De nieuwe elektrische auto zal weer veel bekijks trekken en attendeert tevens naar het 30-jarig bestaan en de opening van het nieuwe pand. Het zou zomaar kunnen dat JS Laadtechniek de datum van de opening bekend maakt in Gorinchem. Ga het horen op stand A106.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer