Kögel showt Port 45 Triplex containerchassis • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kögel showt Port 45 Triplex containerchassis

Opleggerfabrikant Kögel staat in Gorinchem op stand G108, waar de waar de intermodaal oplegger, Kögel Cargo Rail NOVUM generatie te zien is. Buiten staat het nieuwe multifunctionele containerchassis, Kögel Port 45 Triplex.

Kögel toont op de stand van Transport Compleet de Kögel Cargo Rail van de NOVUM generatie, die al op de transport logistic 2019 werd geïntroduceerd. Ook deze per spoor verlaadbare variant heeft het geoptimaliseerde buitenframeprofiel en de verbeterde opbouw die de NOVUM generatie kenmerkt. Beide maken de Kögel Cargo Rail niet alleen nog robuuster, maar verbeteren ook de hantering in het dagelijks gebruik. Bovendien overtuigt de Kögel Cargo Rail, NOVUM generatie door de zeer hoge mate waarin hij door opties en keuzemogelijkheden aan de specifieke wensen en eisen van transportbedrijven kan worden aangepast. Met een laag eigen gewicht vanaf 6.350 kilogram in de basisuitrusting is hij bijzonder rendabel in het dagelijks gebruik.

De tweede oplegger op de beurs is een lichtgewicht containerchassis, schuifbaar, voor – midden – achter – De Kögel Port 45 Triplex beleefde zijn première op de IAA Nutzfahrzeuge 2018 (IAA Bedrijfsvoertuigen 2018). Intussen hebben de ingenieurs van Kögel het eigen gewicht nog verder weten te verlagen. Dit containerchassis is met een laag eigen gewicht van circa 4.450 kilogram in de basisuitrusting, een technisch totaalgewicht van 41.000 kilogram en een schoteldruk van 14.000 kilogram geschikt voor het transport van 20-, 30-, 40- en 45-voet ISO-containers en 40- en 45-voet highcube-containers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer