Krone brengt Profi Liner en Box Liner mee • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Krone brengt Profi Liner en Box Liner mee

Trailerfabrikant Krone is vaste klant in Gorinchem en neemt mee: een eLTU70 Box Liner en een Profi Liner met aandacht voor ladingzekering.

De robuuste eLTU70 Box Liner is speciaal ontworpen voor transport van containers van wisselende grootte. Hij is 4600 kg zwaar, goed voor een hoog laadvermogen. Vervoerder vragen steeds vaker om een centraal telescoopchassis, wat de belasting van de schotel en aangedreven as van het trekkende voertuig betekent. Dankzij de nieuwe Compact-achterzijde verschuift het 20 ‘containerzwaartepunt ongeveer 200 millimeter naar voren. Dit resulteert in de eLTU70 met een containergewicht van 25,4 t een koppelschotelbelasting van bijna 6 t – dat wil zeggen ongeveer 1 t meer dan het chassis zonder compacte achterzijde. De Box Liner is goed voor containers van 20 tot 45 voet.  De achterlichten in de achterste containerbalk zijn perfect beschermd voor zwaar dagelijks gebruik. de Box Liner is uitgerust met een GenSet-eenheid, die zijn eigen brandstoftank heeft. Dit zorgt ervoor dat de koelketen niet wordt onderbroken, zelfs niet wanneer de koelcontainers over de weg worden vervoerd.

De Profi Liner is echt een alleskunner die flexibel kan worden gebruikt voor een breed scala aan doeleinden. Voor de praktische uitrusting staat bijvoorbeeld de 30 mm dikke, waterdicht verlijmde en volledig afgedichte plaatvloer, die is ontworpen voor vloerbelastingen tot een maximum van 7000 kg stapelasbelasting. Standaard heeft de Profi Liner een verhoogde vloer groep aan de voorkant. De multiplexplaat die op het schot is geschroefd, biedt extra bescherming en stabiliteit. De driedelige eindwand is stevig aan het frame vastgebout; stabiele, gepantserde hoekstijlen zorgen voor de best mogelijke chassisverbinding.

Het beproefde Multi Lock-buitenframe met sjoropties op een afstand van 100 mm (inclusief 13 MultiLash-sjorringen) maakt professionele ladingzekering mogelijk. Het is aan de binnenkant gegalvaniseerd en behandeld met KTL + poeder, wat staat voor een voorbeeldige corrosiebescherming. Het volume van het buitenste frame van Multi Lock is verhoogd; extra gleuven in het frame verminderen de ophoping van straatvuil en vocht. In Gorinchem toont Krone verschillende opties voor ladingzekering uit het MultiSafe-pakket, zoals Multiblock. De MultiBlock-stalen balken, met 22 sjorgaten, liggen als een stabiele aanslag over het laadgebied. In combinatie met het MultiLock buitenframe resulteert dit in meer dan 3.000 sjormogelijkheden. De MultiWall van Krone, die functioneert als een variabele eindwand, werkt ook volgens hetzelfde principe. Dankzij het Multilock buitenframe kan de MultiWall overal op de trailer worden geplaatst.

Voor de moduleoplossing MultiBlock Paper wordt de papierwig eerst vergrendeld in de bijbehorende wighouder. Vervolgens wordt de papierwighouder aan de MultiBlock-balk bevestigd. Bijzonderheid: de wig kan zowel in de lengterichting als in de dwarsrichting worden vergrendeld, zodat de bestuurder snel en gemakkelijk veilige laadsleuven voor horizontale papierrollen kan creëren – op elke serietrailer uitgerust met multi-link frames.

Ook wordt de geschroefde palletstoprand Multischroef getoond, die snel en veilig aan het buitenframe wordt vastgeschroefd. Dit maakt flexibel gebruik mogelijk, zelfs in het geval van een vereiste aanpassing.

Ook geschikt voor praktisch gebruik is de stalen sjorrail, die is gemaakt van b.v. kan worden gebruikt in plaats van Einstecklatten. De sjorrail dient voor het opnemen van de vergrendelingsstaven voor de achterste ladingzekering, zoals. van Octabins.

Voor gecertificeerde ladingzekering (Daimler 9.5 / EN 12642 XL / VDI 2700 / drankentransport) draagt ​​ook de diagonale steun in het schuifdak bij. Professionele bescherming tegen diefstal wordt geboden door het zeildoekgaas met een maaswijdte van 150×150 mm. De Profi Liner scoort ook punten ten opzichte van het chassis: de oplegger is uitgerust met de robuuste Krone-as, waarop de Krone – voor gebruik op de weg binnen de EU – wordt gegarandeerd voor een periode van zes jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer