LAG introduceert Franse ADR tankoplegger • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

LAG introduceert Franse ADR tankoplegger

Sinds dit najaar bezit LAG alle nodige goedkeuringen voor de introductie van roestvrijstalen ADR tankwagens op de Franse wegen. De première van het nieuwe voertuig was op de Franse vakbeurs Solutrans.

Naast het aanbod van inox food tankwagens, bulkopleggers, brandstoftankers, container chassis en aluminium containers vervolledigt LAG zijn gamma in Frankrijk met de ADR tankoplegger..

De voorbije jaren investeerde het bedrijf tijd en middelen in de productie van tankers voor de Franse markt evenals het uitbreiden van het lokaal service-netwerk en sales-team.

LAG ontving recent een goedkeuring voor het vervoer van goederen in de ADR-klassen 3, 4.1, 5.1, 6.1, 8 en 9. Deze approbatie houdt het vervoer van algemene chemie in, zoals zuren, brandbare producten en een zeer breed gamma van andere producten.

Delvaux kan als eerste Frans bedrijf uitpakken met de nieuwe LAG ADR tanker. De volgende serie ADR opleggers vervoegen zeer binnenkort het voertuigenbestand van TIP Trailer Services.

De tankoplegger die LAG presenteerde op Solutrans heeft een inhoud van 37500 L en houdt het leeggewicht makkelijk onder 7 ton. De tankwagen is uitgerust met LED-verlichting, roestvrijstalen verwarmingselementen en kwalitatieve onderdelen van gekende merken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer