Nieuwe TTM.nl Talk over emissievrije stadslogistiek - meld je nu aan! • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe TTM.nl Talk over emissievrije stadslogistiek – meld je nu aan!

TTM.nl Talk, dé online live talkshow over de Nederlandse transportsector, is terug met een nieuwe aflevering over emissievrije stadslogistiek. Want trucks en bestelauto’s moeten dan in 2025 wel zonder uitstoot in de stad rijden, maar is dat wel haalbaar? De derde TTM.nl Talk wordt live vanuit Studio Eisma uitgezonden op woensdag 30 juni, om 12.30 uur ’s middags.

Stadslogistiek moet in de toekomst zo schoon mogelijk zijn. Steeds meer steden stellen voor 2025 emissievrije zones in. Maar zijn er wel voldoende elektrische voertuigen en laadpalen om dat te realiseren? In 45 minuten praat TTM.nl Talk u helemaal bij over hoe die emissievrije stadscentra vorm moeten gaan krijgen en vooral: wat er nog moet gebeuren om emissievrije stadslogistiek te realiseren.

TTM.nl hoofdredacteur en presentator Arjan Velthoven ontvangt in TTM.nl Talk dit keer drie gasten. Dat zijn Gert-Jan Jonker, general manager Bluekens EV, Koen Noyens, director EU Policy EV Box Europe en Peter Leegstraten, Manager Transportexpertise bij Albert Heijn Transport.

TTM.nl Talk is dan wel een talkshow, de kijker hoeft niet bang te zijn alleen maar te kijken naar ‘pratende hoofden’. In de studio is de nieuwste techniek aanwezig om video’s te vertonen, maar ook om de interactie op te zoeken met de kijker. En TTM.nl Talk zou niet echt TTM.nl zijn als niet ook het laatste nieuws uit de transportbranche aanwezig zou zijn.

Deze nieuwe editie van TTM.nl Talk wordt mede mogelijk gemaakt door: BYD, Maat e-Mobility en Hankook.

Inschrijven om (gratis) te kijken naar TTM.nl Talk is per direct mogelijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer