Nooteboom pakt uit op Transport Compleet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nooteboom pakt uit op Transport Compleet

Nooteboom Trailers pakt stevig uit op de beurs Transport Compleet. Zo heeft Nooteboom een stand in de hal (standnummer D145), is er een groot Nooteboom Experience plein op het buitenterrein en worden dagelijks meerdere interactieve presentaties gegeven door de Nooteboom Academy.

Verschillende Nooteboom voertuigen zullen deze dagen te zien zijn, zoals semidiepladers uit het SMART programma, de Manoovr semidieplader alsmede een van de grootste EURO-PX dieplader combinaties met Interdolly. Op de Nooteboom stand in de hal worden ook presentaties van het NoVAB Aslast berekeningsprogramma gegeven. Om de bezoekers optimaal van dienst te kunnen zijn, is Nooteboom vertegenwoordigd met een grote personele bezetting op het gebied van Verkoop, Service en uiteraard de Academy inclusief de specialisten van opleidingspartner V-TAS.

Op het buitenterrein komt een Nooteboom Experience plein van ruim 700m2, waar verschillende voertuigen worden gepresenteerd. Dagelijks worden meerdere demonstraties verzorgd door de Nooteboom Academy waarbij Code95 centraal staat. Want specialistenwerk vraagt om uitzonderlijke opleidingen zoals de 13 verschillende cursussen van de Nooteboom Academy. Als bezoeker aan het Nooteboom Experience plein krijg je de mogelijkheid om actief aan de diverse demonstraties deel te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer