Ruim 11.000 bezoekers op Transport Compleet Gorinchem • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Ruim 11.000 bezoekers op Transport Compleet Gorinchem

Transport Compleet Gorinchem, dat vorige week op 3, 4 en 5 september in Evenementenhal Gorinchem werd gehouden, is bezocht door 11.036 vakprofessionals. Beursorganisator Easyfairs is tevreden over het beursverloop en kijkt nu al uit naar de 2020-editie in Gorinchem. “Tijdens de beurs hebben al tientallen exposanten zich direct ingeschreven voor die editie, zoals Hankook, Wijlhuizen en Maha Explora Truck & Bus. Maar eerst gaan we naar Hardenberg op 24, 25 en 26 maart 2020”, zegt Floris Valk, Head of Automotive van Easyfairs Nederland.

De afgelopen editie van Transport Compleet in Gorinchem kende een voorzichtige start, maar gedurende de beursweek hebben ruim 11.000 professionals de vakbeurs bezocht. Valk: “Het aantal ligt lager dan vorig jaar, maar de kwaliteit van de bezoeker is hoger. We hebben vooraf opnieuw kritisch naar ons uitnodigingsbestand gekeken om die bezoekerskwaliteit te verhogen. Tijdens deze editie hebben we via onze exposanten opnieuw positieve geluiden mogen ontvangen. Door de aanscherping van het uitnodigen van bezoekers, wordt er nog beter zaken gedaan en kan er met de juiste professionals worden genetwerkt.” Met 11.036 bezoekers ligt het aantal bezoekers overigens maar 401 bezoekers lager dan vorig jaar.

Nieuw op Transport Compleet was de VIP-lounge. Deze ruimte op de beursvloer bood exposanten en bezoekers de kans om alle tijd te nemen om zaken te doen. In de lounge waren hostesses aanwezig om gasten te voorzien van een hapje en een drankje. Dit initiatief wordt voor een volgende editie herhaald.

Volgens organisator Easyfairs waren niet alleen de exposanten positief gestemd over de beurs, ook bezoekers waren enthousiast. “Veel bezoekers roemden de beurs om haar volledigheid, want alle facetten van transport waren op de beursvloer aanwezig. Verder wordt de beurs getypeerd als een informatieve en gezellige beurs, een ideaal moment om te netwerken en nieuwe ontwikkelingen in de sector te ontdekken. Verder is en blijft Transport Compleet een toonaangevende beurs in Nederland op het gebied van wegtransport”, aldus Valk.

Voorafgaand en tijdens de beurs hebben verschillende brancheprofessionals gebruik gemaakt van de nieuwe congreszalen in Evenementenhal Gorinchem. In de afgelopen maanden is de beurslocatie uitgebreid met een tweede beurshal inclusief congreszalen, genaamd Next Level. Tijdens Transport Compleet organiseerden onder andere RAI Vereniging en TLN Nederland (kennis)sessies in een van de congreszalen van Next Level. Het beursteam wil de samenwerking met brancheverenigingen versterken. Het feit dat onder andere RAI Vereniging en TLN gebruik maken van Next Level is een stap in de goede richting. Verder schoven op de woensdag circa 45 exposanten aan tijdens een netwerklunch voor exposanten waarbij de eerste plannen voor Transport Compleet in 2020 werden besproken. Exposanten reageerden daarbij positief op de nieuwe standindeling en de utibreiding van het beursconcept.

De eerstvolgende editie van Transport Compleet is op 24, 25 en 26 maart 2020 in Evenementenhal Hardenberg. Bekijk voor meer informatie de vernieuwde website van Transport Compleet Hardenberg: www.transportcompleet-hardenberg.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer