Schmitz naar Gorinchem met M.KO. gesloten motorwagenopbouw • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Schmitz naar Gorinchem met M.KO. gesloten motorwagenopbouw

Schmitz Cargobull komt naar Transport Compleet Gorinchem met de M.KO motorwagenopbouw, een oplossing voor de distributielogistiek.

De uitdagingen voor het hedendaagse distributievervoer nemen toe, de behoeften van de consumenten en ook de in stedelijke gebieden gestelde eisen nemen toe. Daarmee nemen ook de eisen aan de handel en toeleveranciers toe.

Schmitz Cargobull wil transporteurs de op de dagelijkse praktijk afgestemde voertuigen leveren waarmee markten, retailers en discounters adequaat bevoorraad kunnen worden. Het gaat dus om de best mogelijke oplossing voor de dagelijkse taken in het distributievervoer.

Onze M.KO motorwagenopbouw biedt hiervoor de oplossingen. Deze bakwagens zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen van de gesloten motorwagenopbouw en aanhangers tot de city-opleggers, wissellaadbakken en schuifzeil motorwagenopbouw. Het wordt bewaakt met de modernste techniek, zoals bijv. trailertelematica en heeft daarom een zeer betrouwbare koelketen.

Tevens heeft de M.KO Cool een energie-efficiënte temperatuurgeleiding wat realiseerbaar is door onze opbouw van Ferroplast en zeer efficiënte koelmachines. Voor de bescherming tegen nachtelijk geluidsoverlast heeft de M.KO een stille handling en voldoet hij aan de PIEK criteria.

De M.KO opbouw is een modulair concept, met twee wanddiktes en drie gewichtsklassen. Een keuze tussen 45 mm wanddikte voor een optimaal gewicht of 60 mm voor een optimale isolatie is mogelijk. Hierbij profiteert men van een maximaal laadvermogen met 45 mm wanddikte of van lage energiekosten bij de koeling van de gesloten opbouw met 60 mm wanddikte. De drie gewichtsklassen variëren van een wendbare 12-tonner voor de bevoorrading van kleine  winkels en de flexibele 18-tonner voor variabele capaciteiten met of zonder aanhanger tot de 25-tonner als efficiënt alternatief voor de doorladercombinatie. Lengtes zijn mogelijk van 6.050 mm tot 8.900 mm, zelfs andere lengtes zijn op verzoek te bouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer