VIDEO – DAF viert dubbel feest • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – DAF viert dubbel feest

Op de vakbeurs Solutrans ontving DAF Trucks woensdagavond twee awards: de International Truck of the Year 2022 voor de nieuwe XF/XG/XG+ en de Truck Innovation Award 2022 voor de DAF XF Hydrogen.

Twee prijzen dus, en dat laat zien dat DAF op de goede weg zit als het gaat om innovatie en duurzaamheid. De nieuwe truckrange oogst alom lof, niet alleen van de ITOY-jury, maar ook van transportbedrijven die inmiddels 15.000 exemplaren van de nieuwe trucks bestelden.

DAF Trucks bestelde zelf ook 10.000 exemplaren, maar dan van een lekker gebakje dat donderdagmorgen aan de medewerkers werd getrakteerd. Sowieso een mooi gebaar, maar DAF president Harry Wolters benadrukte in zijn dankwoord meermalen de inzet van zijn medewerkers.

Dat de awards niet alleen binnen DAF Trucks zeer gewaardeerd worden, bleek ook uit de aanwezigheid tijdens de uitreiking van Paccar-bazen Preston Feight en Harrie Schippers. Ook zij toonden zich zeer verguld met de awards, maar bleven wel op de achtergrond. “Wij zijn hier louter om te applaudisseren voor DAF Trucks”, aldus beide executives.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer