Ga naar hoofdinhoud

TimoCom lost lege ritten op met Smart Logistics System

TimoCom staat op Transport Compleet met het Smart Logistics System en biedt zo digitale orderplaatsing voor zelfstandige chauffeurs.

Slimme transportplanning, netwerkuitbreiding en digitale trends zijn de onderwerpen die TimoCom belangrijk vindt in Hardenberg. “Vooral in Noord-Holland zijn er veel zelfstandige chauffeurs die vaste orders hebben, maar vaak nog steeds leeg terugrijden. Dat is weggegooid geld. TimoCom biedt het netwerk aan om op elk moment winstgevende transportorders en ladingen te krijgen”, zegt Smahan Dahmani-Cicek, Country Manager Benelux. “U hoeft geen software of applicaties meer aan te schaffen. Als gebruiker van het Smart Logistics System neemt u automatisch deel aan het digitale orderplaatsingsproces.”

Het TimoCom-systeem combineert vervoerders, expediteurs en bedrijven uit de productie en handel tot één neutraal netwerk van meer dan 40.000 gecontroleerde bedrijven. Er worden via de systeemtoepassingen meer dan 750.000 internationale vracht- en laadruimteaanbiedingen per dag geplaatst, er worden meer dan 100.000 vrachtwagens gevolgd en er worden ontelbaar veel routes gepland en transportkosten berekend. Het TIMOCOM-systeem kan via gestandaardiseerde interfaces ook in reeds bestaande processen van klanten worden geïntegreerd.

Het TimoCom NL Team laat op stand 429 dagelijks van 14 tot 22 uur zien hoe slim, veilig en eenvoudig vervoerders en expediteurs het systeem kunnen gebruiken. Smahan Dahmani-Cicek, Country Manager, Karina Villavicencio, Customer Care Specialist, en Roland Hietkamp, Account Manager, zullen als experts bezoekers te woord staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer