Ga naar hoofdinhoud

Transport Compleet Venray afgelast

De editie 2015 van Transport Compleet Venray gaat niet door. De Evenementenhal Venray heeft besloten de beurs uit te stellen tot ergens in 2016. Reden is dat de beursorganisatie meer tijd wil nemen om het fundament van het vernieuwde huidige beursconcept – gericht op logistiek – verder te verstevigen. De beursorganisatie heeft dit besluit genomen in overleg met standhouders, brancheverenigingen en logistieke kennispartners.

Transport_Compleet_Venray_2014_TTM (1)De afgelasting van Transport Compleet Venray komt niet uit de lucht vallen. Al het hele jaar waren er in Hardenberg en Gorinchem geluiden van standhouders te horen die sterk twijfelden aan de levensvatbaarheid van een vakbeurs zó kort na de BedrijfsautoRAI in oktober.

Tijdens de 2015-editie wilde Evenementenhal een aangescherpt beursconcept introduceren in Venray. “Traditioneel ligt de focus van Transport Compleet op zware bedrijfswagens en carrosserie. Uit onze gesprekken met stakeholders blijkt dat voor specifiek Venray animo is voor meer focus op transport in combinatie met logistiek. Regio Venlo-Venray – waar de wortels van Transport Compleet Venray liggen – biedt tenslotte veel potentie als logistieke hotspot nummer één in Nederland en portal naar Europa”, motiveert commercieel directeur Martine Bramer-Bekmann van Evenementenhal de beslissing. De beursorganisatie wil deze insteek kwalitatief uitwerken en met deze eerste ‘logistieke’ editie een goede basis leggen voor de toekomst.

Volgens Bekmann is door de verplaatsing meer tijd om verder in gesprek te gaan met potentiële standhouders, bezoekers en kennispartners. ‘Alleen zo komen we tot een inhoudelijk, kwalitatief platform dat ondernemend logistiek Zuid-Nederland én geïnteresseerden uit het Europese achterland samenbrengt. Een concept dat de potentie van regio Venlo-Venray als logistieke hotspot volledig recht doet.’

De huidige deelnemers van Transport Compleet Venray 2015 zijn persoonlijk geïnformeerd over de verplaatsing. “Zij reageren goed op het feit dat we een langere aanlooptijd nemen om de beurskwaliteit te bewaken”,  aldus Bekmann.

Eén reactie op “Transport Compleet Venray afgelast

  • ea

    Al vanaf het begin hebben huidige standhouders van Transport compleet aangegeven dat 2 zuidelijke Transport Compleet beurzen teveel van het goede is. Zou boodschap nu begrepen worden !?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer