FIA ETRC en ITOY sluiten mediapartnerschap • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

FIA ETRC en ITOY sluiten mediapartnerschap

Het FIA European Truck Racing Championship (ETRC) en de International Truck of the Year (ITOY), een in Oostenrijk geregistreerde non-profitorganisatie, hebben een mediapartnerschap aangekondigd om specifieke gemeenschappelijke belangen te ontwikkelen en onder de aandacht te brengen.

Deze onderwerpen omvatten het ETRC, dat uitgebreid aan bod zal komen in diverse ITOY-magazines en -websites en op de sociale media van ITOY, en vanaf de Nürburgring de directe betrokkenheid van ITOY-leden in een nieuw talkshowformat genaamd TruckTalk.

TruckTalk zal race- en industriegerelateerde onderwerpen behandelen, zoals interviews met vooraanstaande persoonlijkheden, veiligheid, nieuwe technologieën, duurzaamheid en het tekort aan vrachtwagenchauffeurs. De talkshows, die 15 tot 60 minuten duren, worden online verspreid of uitgezonden tijdens elk officieel racekalenderevenement van 2021.

In het kader van de overeenkomst krijgen ITOY-leden exclusieve media-inhoud en toegang tot de ETRC Digital Media Hub, die een uitgebreid videoarchief huisvest dat wordt ondersteund door kunstmatig intelligente zoekmachines. Bovendien krijgen ITOY-journalisten exclusieve toegang achter de schermen van de races, waaronder inzichten in de werking van ETRC en interviews met belangrijke spelers.

ITOY-leden zullen in contact komen met partners en teams om exclusieve verhalen te identificeren over de positie van de FIA ETRC als het toonaangevende platform voor duurzame technologieën.

FIA ETRC en ITOY werken actief aan nieuwe en meer gezamenlijke projecten, die in de toekomst zullen worden aangekondigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer