Ga naar hoofdinhoud

Da’s leuk: ‘Lachen om logistiek en transport’

Een boekpresentatie op Logistica / ICT & Logistiek dinsdag. Dat is op zich al bijzonder, maar hier valt ook nog eens wat te lachen. Het gaat namelijk om het boek ‘Lachen om logistiek en transport’ van Bart Lammers.

Lammers overhandigt samen met cartoonist Peter Boersma het eerste exemplaar van zijn boek ‘Lachen om logistiek en transport’ aan Machiel van der Kuijl, algemeen directeur van Evofenedex, op de beurs Logistica – ICT & Logistiek. Dat gebeurt op 5 november om 15.00 uur op de stand van Evofenedex, Hal 3, stand A063 (nieuwscafé).

Logistiek en transport zijn voor de meeste mensen in de sector serieuze onderwerpen, maar Lammers raadt hen aan er ook om te lachen. In zijn boek, dat ruim is voorzien van bijdragen van cartoonist Peter Boersma, steekt hij de draak met alles wat er mis kan gaan, én wat er beter kan.

Lammers, in het dagelijks leven manager Supply Chain Management bij groothandel Technische Unie: “Ik gun het mensen in ons vakgebied dat we aan de ene kant met grote passie in de logistieke processen werkzaam zijn, maar tegelijkertijd afstand kunnen nemen en dat we om onszelf kunnen lachen. Dit boekje balanceert op het snijvlak tussen lachen en leren.”

‘Lachen om logistiek en transport’ (ISBN 9789461263520) is vanaf 4 november 2019 verkrijgbaar en kost 15 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer