UPDATE - Chauffeur gezocht als getuige dodelijk ongeval A58 • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

UPDATE – Chauffeur gezocht als getuige dodelijk ongeval A58

De politie is op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die afgelopen nacht mogelijk een dodelijk ongeval op de A58 bij Rucphen heeft zien gebeuren.

UPDATE: De vrachtwagenchauffeur waarnaar de politie op zoek was heeft zich gemeld bij de politie. De man was mogelijk getuige van het dodelijk ongeval, dinsdagmorgen op de A58. Hij heeft zich dinsdagmiddag gemeld en heeft een verklaring afgelegd.

Omstreeks 03.50 uur op dinsdagochtend deed zich een aanrijding voor op de snelweg A58 ter hoogte van Rucphen. Een personenauto reed op die weg in de richting van Breda en is door onbekende oorzaak tegen de achterkant van een vrachtwagen gereden. De bestuurder van de personenauto is hierbij overleden.

Verkeersspecialisten van de politie onderzoeken het ongeval. Op dit moment is op de snelweg A58 een rijstrook afgesloten voor dit onderzoek. Dit gaat zeker nog enkele uren in beslag nemen. De ochtendspits zal er hinder van ondervinden, het advies is om rekening te houden met een langere reistijd dan normaal.

Om duidelijk te krijgen wat er is gebeurd hoopt de politie te kunnen spreken met een vrachtwagenchauffeur die het ongeval (mogelijk) heeft zien gebeuren. Hij heeft de chauffeur van de betrokken vrachtwagen erop geattendeerd dat hij een aanrijding had gehad. De chauffeur die getuige is geweest wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via Whatsapp (06-12207006)

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend, ook onderzoekt de politie de identiteit van de overleden persoon nog. Daarna zal de familie van het slachtoffer in kennis worden gesteld. Tot die tijd doet de politie nog geen mededelingen over de identiteit van het slachtoffer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer