Ga naar hoofdinhoud

LogiMAT 2020 gaat niet door

Er is een streep gezet door de komende editie van de LogiMAT. De prestigieuze logistieke beurs zou van 10 tot 12 maart plaatsvinden in Stuttgart. Dat meldt TTM.nl’s zustertitel Warehouse Totaal.

In verband met het coronavirus haakten de afgelopen dagen tal van exposanten af, waaronder grote namen als Still, Jungheinrich, Crown, UniCarriers, SSI Schäfer, Vanderlande, Linde Material Handling en Dematic.

De organisatie van de LogiMAT, EUROEXPO Messe-und Kongress-GmbhH, congrescentrum Messe Stuttgart en lokale autoriteiten waren aanvankelijk van plan om het logistieke event door te laten gaan.

Het bureau voor volksgezondheid in Esslingen zag immers ‘geen verhoogde dreiging’ voor exposanten en bezoekers.

Omdat het infectierisico echter flink is toegenomen, heeft het bureau dat verantwoordelijk is voor de openbare orde in Leinfelden-Echterdingen, samen met het bureau voor volksgezondheid in Esslingen, besloten om de LogiMAT-organisatoren te verplichten om de beurs te annuleren.

Christoph Huss, Managing Partner van organisator EUROEXPO Messe-und Kongress-GmbH, houdt een ‘bitter’ gevoel over aan het niet doorgaan van de LogiMAT, zo laat hij weten in een officieel persbericht.

“De annulering van de LogiMAT, vanwege externe en onvoorziene omstandigheden, is ongekend in de achttienjarige geschiedenis van dit evenement. Ondanks de enorme inspanningen in samenwerking met Messe Stuttgart hebben we geen latere datum kunnen vinden om het evenement in 2020 te organiseren. Tot onze grote spijt hebben we LogiMAT 2020 daarom moeten annuleren.”

Bron + Foto’s: Warehouse Totaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer