Nieuwe dodehoeksticker ontwikkeld • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe dodehoeksticker ontwikkeld

Transport & Logistiek Nederland heeft een dodehoeksticker ontwikkeld die fietsers laat zien waar je moet blijven staan om zichtbaar te zijn voor de chauffeur. Hij is tot 1 januari 2015 gratis te krijgen voor TLN-leden, niet-leden betalen 5 euro per sticker.

dodehoekstickerDe sticker moet bijdragen aan de aandacht van fietsers voor hun plek op de weg. Op het vlak van verkeersveiligheid liggen ongevallen met rechts afslaande vrachtauto’s zeer gevoelig. Een goede voertuigsticker laat aan een fietser zien hoe je moet handelen om in het verkeer veilig met een vrachtauto om te gaan. Daarom heeft TLN besloten een sticker te ontwikkelen die aansluit bij de boodschap van Veilig op Weg: blijf rechts en ruim achter de vrachtauto.

Deze sticker is voor TLN leden tot 1 januari 2015 gratis te bestellen. De sticker heeft een omvang van 42,5 x 44,0 cm en wordt geplakt op de achterzijde van het voertuig. Wie geen lid is, kan de sticker ook bestellen maar betaalt dan 5 euro per stuk (excl. BTW en verzendkosten). Bestellen kan via info@tln.nl.

Eén reactie op “Nieuwe dodehoeksticker ontwikkeld

  • nab

    Een sticker op de achterkant zal weinig zin hebben, aangezien de meeste fietsers toch niet kijken tijdens het fietsen als het regent of dat men op het mobieltje zitten te kijken, bovendien worden stickers weer vuil in de herfst en winter, Waarom wordt het niet verplicht, dat er aan de zijkant van de cabine een groot sterk uitstralend licht en dan het liefst blauw , wat tegelijk met de richtingaanwijzer werkt. Dat valt veel beter op, het verrast de mensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer